Zoeken naar mijn vrouw haar

Uw zoekactie voor mijn vrouw haar leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

N en s 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Koppel zoekt Koppel met bi vrouw
M M78 85k vr m63 73k 90 d cup wij zoeken koppel met bi vr wij zijn verzorgd en intiem geschoren bij e.mail gsm nr bij vermelden om vr vr te bellen wij ontvangen  

Koppel zoekt Koppel met bi vrouw
Marc 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
D/s koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij net 60tig en jong van geest en ingesteldheid en zij 40tig sub/lustslavin staan open voor een koppel waarvan hij slaaf en zij switch en of een vrouw alleen die switch is of sub is, Ik als Dominant/mentor 35 jaar ervaring heb veel in mijn mars en een eigen ruimte waar alle fantasie kan beleefd worden,Wij zijn GEEN swingers en GEEN MANNEN Lijkt toch duidelijk!! Alleen voor een koppel en of vrouw alleen leeftijd maakt niet uit, ingesteldheid wel.. Wij maken graag plezier en gaan graag naar events.. Wees creatief met je antwoord met meer dan één zin = altijd antwoord.  
Ives en Silvie 41 jaar Limburg - Lummen
Dominant koppel gezocht
Hallo, wij M40, 1m83 en V42, 1m70 D-cup zijn opzoek naar een dominant koppel rond onze leeftijd. Zelf hebben we hier geen ervaring in en zoeken een koppel om ons te domineren op vele vlakken, ook eventueel clubbezoek. Zij is al zeker in voor spanking enz, bondage en fantaseert er over om als een echt sletje te moeten dienen, ze is ook nieuwsgierig naar een vrouw toe. Ikzelf ben ook onderdanig en ben voor veel in, spanking, facesitting ed. ENKEL KOPPELS, GEEN MANNEN ALLEEN.  
Ouder koppel 68 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Ouder koppel zoekt koppel (bij voorkeur) met bi-vrouw
Ouder koppel zou graag kennis maken met een vast koppel FWB 60+, bij voorkeur met bi-vrouw, om samen leuke en spannende momenten te beleven. Wij houden van humor, ongedwongen erotische omgang, massage, sauna, uitstap... Liefst geen éénmalige date, maar regelmatig samenzijn. Graag reactie van leeftijdsgenoten 60+, geen mannen alleen aub. Groetjes xxx  
T&F 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt man/vrouw/koppel voor wellness
We zijn opzoek naar andere mannen, vrouwen of koppels die ook graag naakt zijn en willen relaxen en hiervoor naar de (publieke) wellness/sauna gaan en daarbij door ons vergezeld willen worden! Het is altijd fijner met meer mensen. Als je niet graag naakt bent of naar de sauna gaat ook geen probleem, we willen altijd nieuwe mensen leren kennen om fijne en leuke herinneringen mee te maken! We zijn afkomstig van Antwerpen (centrum) (F 23 jaar - M 28 jaar) en zoeken bij voorkeur mensen van 18 tot 35 jaar die Nederlands of Engels spreken.  
gisteren
Sas 31 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoekende
Hallo, misschien een atypische advertentie, maar wie weet zijn er wel meer mensen die dit spannend vinden. Wie heeft zin om van gedachten te wisselen over onze vrouw, vriendin, ... Over fantasieën, ervaringen, spannende weetjes, enz. Hier en daar een foto delen kan zeker! Geen andere bedoelingen, altijd positief en discreet.  
Swingavond 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Swingavond
Wij zoeken leuke mensen om ons zaterdag 27 juli te vergezellen bij ons thuis op een swingavond. Wijzelf zijn een getrouwd koppel, hetero man, bi vrouw en een bevriende man homo. Wij zoeken (bi)vrouwen en bij voorkeur biseksuele mannen. Wij zijn alledrie sportief en niet onknap. Graag reageren met stats en foto.  

Swingavond
Marc 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
D/s koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij net 60tig en jong van geest en ingesteldheid en zij 40tig sub/lustslavin staan open voor een koppel waarvan hij slaaf en zij switch en of een vrouw alleen die switch is of sub is, Ik als Dominant/mentor 35 jaar ervaring heb veel in mijn mars en een eigen ruimte waar alle fantasie kan beleefd worden,GEEN MANNEN Lijkt toch duidelijk!! Alleen voor een koppel en of vrouw alleen leeftijd maakt niet uit, ingesteldheid wel.. Wij maken graag plezier en gaan graag naar events.. Wees creatief met je antwoord!  
Sexy koppeltje 34 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Leuk koppeltje gezocht (v hetero!) Voor leuke connectie/dates
Hoi koppeltjes! Wij zijn v34, 1m66, 80kg, lang blond haar, groene ogen en M37, 1m83, 66kg, donker haar, bruine ogen, sporter hoog niveau. Wij zoeken andere leuke jonge koppels tot 45-uiterst 50j oud om leuke vriendschappen, fwb, ons. Kijken en bekeken worden, partnerruil in dezelfde ruimte... geen mannen alleen!!! Vrouw is niet bi en doet enkel iets met de man (belangrijk)  

Leuk koppeltje gezocht (v hetero!) Voor leuke connectie/dates
N en s 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Koppel zoekt Koppel met bi vrouw
M M78 85k vr m63 73k 90 d cup wij zoeken koppel met bi vr wij zijn verzorgd en intiem geschoren bij e.mail gsm nr bij vermelden om vr vr te bellen wij ontvangen  

Koppel zoekt Koppel met bi vrouw
  1   2   3   4   5   6