Zoeken naar moet

Uw zoekactie voor moet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leo 64 jaar Limburg - Lummen
Gezocht in de Boysclub
Dag iedereen, Op woensdag 24 april was ik in de boysclub in betekom. Boven kwam er een man voor me staan… het duurde niet lang of we hingen aan elkaar met een tongzoen. Hij was naakt , ik had m’n slipje nog aan, terwijl we tongzoenen greep ik zijn flieter die kei hard stond in m’n hand. We zoenen nog even door…en ik duik naar beneden en deep throuht die man… hij reageerde al gauw met… stop stop…. Ik wil nog niet spuiten of klaarkomen. Door het deep throuten was mijn speeksel goed vettig geworden en we zoenen geil verder! Het moet gewoon een geil gezicht geweest zijn! Ik had graag een reactie van je gehad om zo eventueel terug in contact tekomen. Een detail heb ik verzwegen en ik wil dat je daar iets over vermeld om te bewijzen de jij het ben. Geile vettige groeten…. Waar ik nog dikwijls aan gedacht heb. Hoeregeil was het!  
Poetser 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Huis poetsen
Donderdag voormiddag moet ik het huis een beetje poetsen Ik ga dat doen met alleen mijn string aan Welke geile jonge man wil mij komen helpen of mischien alleen kijken hoe ik het doe Hoe de rest van de voormiddag verloopt zien we dan wel Graag antwoord met stats leeftijd en van waar je bent  
Dave 60 jaar Antwerpen - Mechelen
Pijpslet
Slanke verzorgde m60, wie mag ik komen leegpijpen, mss mijn kontje ook gebruiken..jij moet niets doen..  
Pijper 44 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie komt zijn zaad dumpen?
Wie moet er dringend van zijn lading zaad verlost worden? Ik zuig graag jou lul leeg tot de laatste druppel. Ma 30/04 tot 17u beschikbaar. Ik kom naar je toe, ontvang of buiten. Ik 45j, 1m85 en 76kg. Omgeving Turnhout.  
Ronny 49 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Wederzijds pijpen
Hallo moet sebiet naar aarschot ,bij wie mag ik binenkomen voor wederzijdse pijpbeurt! 49/176/95/13! Hygiene geboden en ook gewenst!  
Bruut 53 jaar Antwerpen - Berlaar
Iemand zin in een brutale keuring?
Ik wil iemand bij hem thuis komen keuren op een brutale manier. Dus liefhebbers van pijn aan het lulletje en de balletjes zijn zeer welkom. Je moet mij gewoonweg kunnen ontvangen en vanaf dan heel braaf zijn, ondergaan en genieten. Geen bloed of littekens, enkel pijn en klaarkomen. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, properheid wel gevraagd. Voor de juiste wil ik wel een paar kilometer rijden als het moet.  
GehoorzameSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Iemand zin?
Iemand zin om mijn slaaf te komen domineren? Ik zorg ervoor dat hij klaar ligt of zit, hij zuigt en hij moet zich laten neuken indien gewenst. Alles anoniem, masker kan hij klaarleggen voor u als je wil. Hijzelf zal ook altijd zijn masker dragen. Je hoeft geen woorden te gebruiken, gewoon hem gebruiken als pijp- en neukslet terwijl zijn ballen strak afgebonden zullen zijn. Laat maar weten, vandaag of morgen kan nog wel ergens, zolang je maar discreet en anoniem wil blijven!  

Iemand zin?
Niels 38 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Eerst via Skype (nu online) daarna in het echt?
Hallo! Ik ben een onderdanige bottom en zo graag via Skype gekeurd worden op deze manier: ik heb mijn ondergoed nog aan, u beveelt mij om mijn onderhemdje uit te trekken zodat u mijn bovenlichaam goed kan keuren en mij enkele dingen kan laten met mijn 'manboobs' en tepels. Dan beveelt u mij om mijn onderbroekje uit te trekken tot op mijn knieeën zodat u mijn penis kan inspecteren. Daarna moet ik mij vooroverbuigen en mijn boxer verder uittrekken. U beveelt mij om mij benen iets te spreiden en mijn kontje te spreiden voor inspectie. Zo laat u mij even staan. Daarna beveelt u mij om mij af te trekken en zegt u op bepaalde momenten 'stop' (ik moet dan mijn handen op mijn hoofd leggen). Zo laat u mij een tijdje doen waarna ik de instructie krijg om niet klaar te komen en u de Skype call verlaat. Ik weet het, het is simpel zo zonder speeltjes maar ik vind het bijzonder geil! Als u mij zo gekeurd heeft, kan u beslissen of u mij ook in het echt als subje wil ontvangen.  

Eerst via Skype (nu online) daarna in het echt?
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden jong of oud wilt of moet gepijpt worden buiten lander mag ook 170/65/14  
bi man 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek 55+ vaste top
172 cm 74 kg onderdanig kantje Heb enge kutje die ingebeukt moet worden. Kan alleen verplaatsen Mvg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10