Zoeken naar moeten

Uw zoekactie voor moeten leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet gehaast, niet wanhopig, niet marginaal. Zoekt idem.
Dag dames. Door omstandigheden waarover ik je onder vier ogen wel eens vertel, is de erotiek in mijn (voor de rest prima) huwelijk helaas al enkele jaren uitgedoofd. Graag zou ik in contact komen met een aangename, verzorgde dame die zelf ook in een seksloze relatie zit, om als het klikt af en toe bij elkaar te vinden wat we thuis moeten missen. Een alleenstaande dame mag ook reageren maar discretie is wel vereist. Mezelf in een notendop: jonger uitziende zestiger, naar het schijnt niet onknap, 1m72, 75kg en normaal geschapen (17cm). Geen atletisch superlijf, wel verzorgd en tussen de lakens geen platvloerse macho of egotripper maar juist heel vrouwgericht en attent. Overdag kan ik mij doorgaans vlot enkele uurtjes vrijmaken (ook in het weekend) en mij in de regio verplaatsen. Enkel oprechte reacties graag, met eerlijke info over jezelf. Een foto zou leuk zijn (discretie verzekerd) maar kan eventueel ook later nog. Geen dames met fin. bedoelingen, veel-daters, koppels, fakers, enz. -X-  
Mr F 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wil
Sonj….pa…. Je e-mailadres klopt niet. Gelieve terug te reageren Wel je je laten keuren, bekijken, betasten? Alles discreet en respectvol. Genieten is de boodschap. Dus leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Naakt moeten wel. Zin?  

Welke vrouw wil
Johan 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw mist beetje spanning
Welke vrouw mist zoals ik een beetje spanning in haar leven. Wegens een zieke vrouw die ik verzorg mis ik wat spanning. Ik ben een 45j man. 1.92 lang. 18 cm. Sportief uiterlijk. Ik zoek een vrouw. Single of getrouwd voor spannende momenten. Ook een vrouw die dit doet zonder medeweten van haar man mag reageren. Dat vind ik zelfs spannend. Wie mist er passie. Langdurige sex. Maar is ook in om samen iets te drinken. En dat je dan Sliploos naast me zit. Beetje mannen gek maken. Die dan niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Zoek een ondeugende stoute vrouw. Bestaat deze vrouw. Afstand speelt geen rol. Leeftijd ook niet zolang je maar verzorgd bent en houd van stijl. Wie is real. Wie durft reageren. Ik kijk nog altyd uit naar die ene serieuze vrouw tussen als de fakers in hier. Ik zoek niet voor eenmalig. Maar wil samen iets opbouwen wat niemand te weten komt. Van jong tot oud mag reageren. Wie o wie  
Pierced Heer 61 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Heer zoekt dame voor speelse erotische tijd
Goedemorgen, Deze verzorgde Heer, behaard, baardje tattoo en piercing fan. zoekt een dame, meid of slet die kontakt wenst voor speelse ontmoeting, voor de kenners stijl histoire d'O je zal minder of specifieke kleren moeten dragen, je wordt geprikkeld maar net niet te veel, je kust intens verwend en wordt ook verwend, je kan vastgelegd worden of aan de leiband, je openingen worden getraind, kortom je zal je niet vervelen. Alles binnen je grenzen met de bedoeling voor een langere relatie. Eerst kennismaken en als de klik er is gaat er een nieuwe wereld voor je open. Leeftijd niet belangrijk wel de wil om te ontdekken. stuur een berichtje met foto om snel kontakt te maken  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, maar ook mijn sex slavin gaat zijn! Samen wandelen, iets drinken, sporten, over alles praten, maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als de klik er is kan samenwonen! Fakers moeten die advertentie niet beantwoorden, ben ze kotsbeu! Wens GEEN FAKERS!  
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Op zoek naar een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie en begrijpt wat ik mis
Dag dames weduwen en meschien alleen staande mama's ik ben Andre een lieve zachte man maar die door de nu al zeer lange aanslepende ziekte van mijn partner niet meer aan zijn trekken komt dit is oprecht en eerlijk.Welke vrouw weduwe of een alleenstaande mama kan hier begrip voor opbrengen en weet wat het is en hoe het voelt als je genegenheid affectie lichaamswarmte en genot moet missen welke vrouw hier laat mij na al die tijd nog eens voelen dat ik nog man ben en elkaar eens geven wat we moeten missen en wie weet bij click kan regelmatig.Ik biedt u 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook.Ja ik weet zou ook naar meisje van plezier kunnen gaan maar door de hoge medische kosten is dit niet haalbaar hopelijk is hier een vrouwtje die dit alles begrijpt en zelf ook voelt wat dit gemis is en hoe zwaar dit op een mens kan werken.Liefst binnen regio al vast bedankt aan zij die dit toch eens willen lezen hebben.Groeten van Andre.  
10 dagen
Mn0 44 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Jou bevruchten?
Ervaren babymaker heeft weer zin en tijd om een nieuw avontuur aan te gaan! Je bent rond je vruchtbare periode welkom om in mijn bed te duiken, om er een aangenaam onderonsje van te maken. Of ik verplaats me naar jou(WVL).Kennismaken hoeft voor mij niet al te lang of diepgaand, uiteindelijk gaat het om de zaadcellen die bij jouw eicel moeten geraken. Mijn vruchtbaarheid is alvast goed, ongeveer 33 procent slagingskans. Jongen of meisje 50 procent. Wil jij binnenkort een bolle buik?  
11 dagen
Rick 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
Beetje “chatteasen”
Jij bent zoals ik, getrouwd, kinderen, goeie baan, niets te kort, behalve wat avontuur en uitdaging. Het leven is gewoon een beetje saai, huwelijk zit in een dal, Netflix, tennis, praten over het weer en de schoonfamilie, of voor de zoveelste keer moeten horen hoe geweldig je man is op zijn werk, vaststellen dat je feitelijk het huisslaafje bent van man en kinderen, het kan je gewoon nog maar weinig boeien. Dat ook jij voltijds uit werken gaat én het huishouden moet runnen én ervoor moet zorgen dat de kinderen hun schoolwerk gedaan krijgen, … wordt vergeten. Vreemdgaan zit er niet meteen in en wil je ook niet echt. Willen we een beetje over en weer chatten en als er een klik is, mekaar gewoon een beetje teasen, een beetje uitdagen? Een beetje ‘zeveren’ tegen mekaar, onze zorgen vergeten,mekaar een beetje triggeren, onszelf gewoon digitaal en anoniem wat spanning bezorgen, de lieve brave trouwe echtgenote die stiekem uitkijkt naar dat leuke chatmomentje … Iets voor jou?  
12 dagen
Turkse man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Gehuwde turkse man
Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
-_- 33 jaar Antwerpen - Edegem
Obey the rules
Eens enkel uurtjes zelf niet moeten nadenken. Gehoorzaam zijn en genieten van het leven onder mijn controle? Ja, het enige juiste antwoord. Genieten van a tot z voor ons beiden.  

Obey the rules
  1   2   3