Zoeken naar moment

Uw zoekactie voor moment leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Genieterke 43 jaar West-Vlaanderen - Damme
Wederzijds
Wie ontvangt mij voor een leuk moment van opwinding. Sta voor alles open  
22 dagen
Stefbi 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi zoekend naar
Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
23 dagen
Stefbi 52 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Biman zoekt hete vent voor heet moment ... reg Vilvoorde Mechelen
Hallo...langs deze weg zoek ik dat extra meer. Zoek een man voor geile sex. Ik hou van hete voorspel met veel tong en p..pwerk als je top bent zalig dan zou ik graag genomen willen worden. Hygiene en discretie ie zeer belangrijk. Date zelden en niet met iedereen en wie weet samen af en toe ? Zin?  
24 dagen
duo for trio 39 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
duo for trio
Heyla leuk dat je even kijkt wij zijn een koppel van 39 en43 uit reg middelkerke wat we zoeken is een bi man tussen 20 en 50 uit de regio voor een leuk moment met 3 dus niet enkel voor vrouw alleen indien interesse horen we het graag reactie met een foto zijn een pluspunt xxx  
bottomsletje 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
bottom zoekt tops
Ik wil graag eens door 3 tops na elkaar met condoom geneukt worden. Wie is kandidaat om mee te doen. Ik contacteer jullie via mail om een moment af te spreken.  

bottom zoekt tops
27 dagen
Sander 33 jaar Antwerpen - Retie
Ben workaholic die te weinig tijd neemt voor de geile dingen!
Hey hey,wie hekent mijn situatie? Veel te veel aan het werk en te weinig tijd voor de leuke dingen. Daar zou ik graag verandering in brengen,ik ben een 33/1.88/84 en zou het super vinden om is af te spreken met iemand in dezelfde situatie en samen een leuk moment te beleven. Uiterlijk en leeftijd niet mega belangrijk,al vind ik normaal gebouwd en lichaamsbeharing wel heel aantrekkelijk!Voor een eerste keer zou ik voor een softdate willen gaan,en bij goede klik eventueel vaker en samen meer ontdekken! Lijkt dit je wat stuur dan zeker uw reactie en we bekijken het verder. Groeten  
random 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Naakt zijn en masturberen voor je
Hey ben man van 28j, 1m83, 70kg, normale lichaamsbouw, redelijk sportief, discreet, niet roker. Ik vind het geil wanneer iemand (of koppels, vrienden, groepen) naar me kijkt terwijl ik naakt ben of met mezelf speel, hoe meer hoe geiler ;). Als je wil doe ik direct al men kleren uit wanneer ik aankom, anders hou ik enkel men broek (zonder onderbroek) aan. We kunnen gewoon nog wat praten, eten/drinken, of eender wat terwijl ik (half)naakt ben en traag met mezelf speel. Je mag ook zeggen wat ik precies moet doen en wat je wilt zien, vind wel geil om gecommandeerd te worden. Afhankelijk van de klik wil ik je ook wel aftrekken of pijpen maar is afhankelijk van het moment. Bij wie mag ik langskomen?  

Naakt zijn en masturberen voor je
29 dagen
Alex 22 jaar Antwerpen - Lier
Zoek een romantisch moment
22-jarige die in shiften werkt staat vol stress. Zoek dus iemand die me even goed masseert. Ik slik met plezier alles in. Mijn kontje is nog maagd,maar mag evt ook gemasseerd worden. Wie ontvangt morgen (vrijdag 5 april) om me rustig te verwennen? Stats: 22jaar 171cm 68kg Intiem behaard! Enkel mensen die morgenAVOND (na 22u) kunnen ONTVANGEN in gemeenten: Lier,Emblem,Broechem of Ranst, of op de grens met 1 van deze.  
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heet moment
Dag allen, Bij wie kom ik deze namiddag of vrijdag langs? Ik ben bischierig, bot, en laat me graag als sletje gebruiken. Pijpen, deepthroat, op mijn gezicht of in mijn mond komen, en uiteraard bied ik ook gewillig mijn kontje aan (safe)! Ik kan deze namiddag of morgen verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, uiteraard mag een trio ook! Een foto is extra geapprecieerd.  

Heet moment
29 dagen
philip 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heerlijke Tantramassage
Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick ( gratis - verplaats B & NL )