Zoeken naar momenten

Uw zoekactie voor momenten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wouter 48 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Verzorgde sportieve en slanke 55j man zoekt een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken, om samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Diest
lieve 65+er gezocht
Dag dames , hebben jullie ook Hotel Romantiek op tv gezien? Ik zou graag in contact komen met stijlvolle en deftige 65+ er om fijne intense momenten te beleven waar we beiden ons kunnen in vinden. Hou je ook van kunst, gastronomie, wellness/sauna en gesprekken op niveau....dan zijn we misschien een match. Zelf ben ik 58 jaar , sportief, zakenman en universitair geschoold. Graag ernstige reacties!  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Pierre 63 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dame gezocht voor fijne momenten samen als FWB
Ik zoek een verzorgde, leuke dame (30-60) voor toffe FBW-momenten (later eventueel meer). Ik ben 64jr. (uiterlijk én innerlijk jonger), 80kg, 1.75m., zeker niet onknap, no kids, no smoker, uit N.-Antw. Ik heb een mooi, slank, verzorgd en intiem geschoren lichaam (jij ook!) met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. We “polsen” naar de mogelijkheden. Geen “klik” … niet erg! Dan houden we het bij een leuk gesprek met een lekkere cava. Indien wel zetten we onze verkenningstocht verder, in alle rust, stap voor stap. Ik ben zeer openminded en naar de vrouw toe zéér exhibitionistisch ingesteld voor intens naakt contact. Uiteraard hoeft een en ander niet meteen sexueel getint te zijn. Andere omgangsvormen kunnen ook. Alles volgens afspraak en met oog voor discretie, respect, hygiene en vertrouwen. Tattoos/pierc./lipstick zijn “NOT DONE”!! “Een sensueel parfum en hoge hakken zéér “DONE”. Let wel: ik zoek ENKEL een DAME !!! GEEN Man, Tv, Ts, Tg, Ko !!! Interesse?  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Leuke, goed uitziende en ervaren man van 42 jaar. Slank lichaam, 1m81 en 70 kg. Groot geschapen en intiem geschoren. Lange uithouding, zowel bij beffen als neuken. Lekkere stijve harde pik om mee te stoten. Ondiep en diep, traag en snel. Op zoek naar een vrouw voor sexdate. Discreet en hygiënisch heeft prioriteit. Slank of volslank, jonger of rijp... Ik kan op verschillende momenten afspreken. Laat me weten indien je wil...  
sami 23 jaar Limburg - As
voor veel in
hoi ik ben een 23j student en zoek een leuke dame (leeftijd onbelangrijk) voor spannende momenten. ik ben open minded en voor veel in, met de nodige hygiëne en respect uiteraard. stuur een berichtje en wellicht tot snel.  

voor veel in
Dr M 47 jaar Antwerpen - Mechelen
Kinky jongedame vol goesting en overgave
Hoi kinkster, ben je een jonge vrouw tussen 20 en 30 j die open staat voor een oudere kinky seksbuddy? Wil je je geregeld eens totaal kunnen laten gaan en overgeven aan je wildste fantasieën? Dan ben jij misschien wel diegene met wie ik stomende momenten ga beleven... Voor alle duidelijkheid, geen relatie enkel seksbuddy. Beschrijf jezelf en omschrijf wat je wilt beleven. Feel free, join me.  
Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
Leuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

Leuke date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10