Zoeken naar mondje

Uw zoekactie voor mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpdate
Ben bi en zoek lekker pijpmondje en eventueel gespoeld neukkontje wel jonger en lekker kaal langs onder heb ook gloryhol zin reaktie met stads aub en foto ontvang in deerlijk of verplaats in omg  

Pijpdate
Wim 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Piemel omgeving Essen, Kalmthout, Stabroek
Hey, welke jonge kerel stopt zijn speeltje in mijn mond, laat zich verwennen en spuit mijn mondje vol? Laat snel iets weten !  
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Ik kan ontvangen als in zin hebt in verwenning door mijn mondje of to,g. Bi, hetero welkom uiteraard  
Zuigmondje 38 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Zoek oudere top die kan ontvangen
Hey, ben 38m 1m74 80 16 bottom. Welke oudere top in de regio kan ontvangen. Reactie met foto krijgen voorrang  

Zoek oudere top die kan ontvangen
gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

gloryhole suck
werner 53 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
pijper zoekt lul om af te zuigen
Bij wie mag ik langskomen om te pijpen? Ik ben heel discreet en zuig, lik aan je lul tot je mijn pijpmondje vol spuit... Reacties met foto van je lul krijgen voorrang.  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Steven 48 jaar Limburg - Genk
Lekker pijpen
Wie wilt er zijn lekkere pik in mijn mondje steken? Is al even geleden. Heb zin in warm zaad en een lekkere lul in mijn mondje  
Gulzig mondje 35 jaar Antwerpen - Olen
Gulzig mondje in olen
Jonge slanke m pijpt nu in de voormiddag jou leeg! M72 63kg gulzig mondje! Enkel nu in de voormiddag tot 12.00! Jij slank verzorgd en liefst forse penis en uit de regio van olen voor snel contact Snelle reactie voor nu  
wout 46 jaar Limburg - Bilzen
pijpmondje gezocht
ik zoek voor regelmatig een verzorgde man, liefst slank en onderdanig, die me komt leegpijpen. Ikzelf blijf passief, ben 47 176 85 17*5 gbbs. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Graag reageren met stats, voorstel, beschikbaarheid.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10