Zoeken naar mooi

Uw zoekactie voor mooi leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
Exotischvogeltje 29 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Welke man wilt mij verwennen
Olá, Ik zoek voor vandaag of in de toekomst een leuk afspraakje voor een mooie cent €€( ik word graag verwend ). Ik ben een latina, 1m62, b80 cup en volle billen. Wie stuurt hier mij een leuk voorstel en zijn vergoeding ? Liefst een mail met meer dan een zinnetje. Seks is sowieso met condoom. Ik vind het ook enorm leuk om iemand te betrappen, of begluurd te worden. Ik ben heel open minded. Dus stuur maar wat je wilt. Liever een vluggertje in de auto of bij jou ? Of even op een kamer of welness voor een uurtje. ( Het liefst doe ik wel korte dates. Een klik is belangrijk. Maar ik zoek geen nieuw lief. 100x over en weer mailen of smsen hoeft voor mij niet. Duidelijke afspraken. Hoofddoel plezier en voor mij die mooie extra. Wie is hier vrijgevig kwa €€ en zaad. Ik hoor het wel dan. Fotos kunnen uitgewisseld worden na een mooi voorstel. Ik heb enkele tattoos en piercings ( in gezicht enkel maar een klein neuspiercing.) voor de voet liefhebbers. Ik heb maatje 38. . X  
19 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke date met een leuk huisvrouwtje
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Na vier maanden "droog" staan wil ik graag opnieuw daten. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af. Ik kan alleen vandaag daten. En ik ben een fan van lingerie. We kunnen afspreken in Carotel in Rumst zo rond 19uur. Ik ben bereid daar een vergoeding voor te geven.  
19 dagen
Sexy meid 29 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Sexy meid is geil
Wie is er deze avond of deze week vrij voor mijn lekker poesje te komen volspuiten ? Graag deftige man(nen ) Hygiënisch! is echt belangrijk Je moet er wel een mooi centje voor over hebben , stel maar wat voor in de mail dan … :) Lekker poesje is dat wel waard . Foto bij je mailtje graag niet jonger dan 45. Tot binnenkort ??  
21 dagen
FenE 50 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Cuckoldkplzktman
Hallo, Wij zijn kpl, hij 46 en zij 52 uit Limburg. Wij zoeken een knappe, vlotte, slanke man die zich einde mei 2u kan vrijmaken voor een cuckolddate om ons te ontmoeten op hotel in Brussel. Zij is M70, 50kg, Dcup, steeds geschoren, gekleed in sexy outfit die jij mag kiezen. Jij bent slank, niet roker, sportief, groot ( +M75.. ), mooi geschapen en in staat om meerdere keren veel te spuiten. Zij kiest de meest originele voorstellen en diegene waar ze al eerste klik mee heeft (foto) om daarna via mail/gsm verder contact te leggen. Mogelijkheid tot meerdere contacten indien er klik is. Onnodig te reageren indien je niet aan bovenstaande voldoet. Gr FenE  
22 dagen
Hete dame 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rode zee
Dag geile mannen! Het is mooi weer en ik sta supergeil, en kan een zakcentje wel goed gebruiken. Ik ben ongesteld dit weekend, wat me extra geil maakt ;). Ik wacht alvast op jullie leuke reacties en hopelijk tot snel! (Ik spreek enkel af op kamer en sta niet open voor 'bare' dates) xx  
Jelle 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Outdoor handjob
Zijn er hier dames uit de regio Mechelen die met dit mooi weer graag eens een mooie en groot geschapen pik willen rukken tot hij lekker spuit op een rustige en afgelegen plek? Geef hier een mooie vergoeding (100) voor. Hier niet onknap, intiem kaal, 1m82, 78kg, geen BBS, sportief lichaam en veelspuiter. Mag ook cardate zijn en of bij mij thuis (vlakbij Mechelen).  

Outdoor handjob
26 dagen
Anonimous 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben op zoek naar het 'lelijke eendje... vrouw of koppel
Misschien een rare vraag, maar is wel een oprechte vraag met het nodige respect; daarom heb ik 'lelijke eendje' ook tussen aanhalingstekens geplaatst. Onlangs had ik contact met een vrouw die zei dat ze niet in aanmerking zou komen omdat ze niet goed in de markt lag. Ze zei dat ze niet moeders mooiste was, geen mooi lichaam, geen mooie borsten... Ik hab toch met haar afgesproken en we hebben heerlijk genoten, meer dan ik zou genoten hebben met een fotomodel. Zijn jullie een koppel of ben je een vrouw die geen ideale maten heeft of die geen fotomodal is... maar hou je wel van een soft erotische date en dit in ruil voor een mooie vergoeding dan moet je zeker iets laten weten. We respecteren elkaar, maken goede afspraken en genieten gewoon van elkaar. Kan eenmalig of regelmatig. Ik ben benieuwd of er hier een lelijk eendje is die een erotische prinses is of wil worden. Koppels zoals gezegd ook welkom.  
Sam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (08/04): zachte blowjob (150€)
Hoi, welke spontane dame is in de mood om mij deze namiddag (zacht!) te pijpen in ruil voor 150€. Ik ben intiem uiterst verzorgd (glad, kaal geschoren) en mooi geschapen. Ik ontvang in Mariakerke in een nette omgeving en zonder huisdieren. Tot zo?  

Vandaag (08/04): zachte blowjob (150€)
28 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke ontspannende date
Ik ben een sportieve vijftiger;183, 75 en normaal gebouwd. Ik date drie keer per jaar met een dame. Ik ben op zoek naar een leuke , mooie dame (huisvrouwtje die wat wil bijverdienen) die mij een GFE kan geven. Het is een samenspel van gevoelens. Samen elkaar verwennen, tongzoenen, strelen, masseren en samen elkaar in extase brengen zoals een girlfriend zou doen met haar boyfriend wanneer deze terug thuiskomt na een lange afwezigheid. Ik doe niet aan extremen en ben zeer gehecht aan hygiene. Intiem is altijd met. Kan U ontvangen mooi anders spreken wel ergens af.  
  1   2