Zoeken naar mu*

Uw zoekactie voor mu* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welke jongeman wil een fleshlight uitproberen?
Welke slanke (hetero/bi) man tot max 35 jaar wil eens een fleshlight uitproberen? Liefst kijk ik dan toe. Ik kan ontvangen in de buurt van Tienen - Linter. Jou pijpen kan ook, maar is geen must. Discretie is van belang.  
gisteren
Flip 62 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
zaadslikker
Hallo ik zoek een nette xl pik om leeg te zuigen ik ontvang te nazareth adres via sms te veel faker foto van je pik is een must al de rest geen interesse  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij 18, 19 of 20 mei overdag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort verkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ook aan uw lul zuigen terwijl je dieper en dieper in mijn keeltje komt kan ook Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fun
Hey. Wie heeft er nu nog zin in een geile date? Veel kan. Behaard is grote plus (maar zeker geen must). Ik ben een mannelijke behaarde gast van 39, licht mollig. Ik zoek tot max rond eigen leeftijd.  
Carl 46 jaar Limburg - Leopoldsburg
Soft
Wie komt er langs, strelen, rukken pijpen. Hyg must. Geschoren aub Geen fakers. Regio  
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
bottom 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
zaad slet 62 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
zaad slet
Hallo ik zoek een nette xl pik om leeg te zuigen ik ontvang te nazareth adres via sms te veel faker foto van je pik is een must  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10