Zoeken naar na sex

Uw zoekactie voor na sex leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Stijlvol koppel 40 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Stijlvol koppel
We zijn zaterdagavond kidsloos en welk koppel wil er met ons er een leuke avond van maken? Zelf zijn we gelegenheid swingers en verwachten het zelfde. Een slank normaal koppel met niveau en respect en die niet enkel uit is op sex. Wij V 40j M 48j beide hetero slank niet rokers met de voetjes op de grond. We verwachten geen fotomodellen maar een koppel met een goede ingesteldheid en een leuke tijd willen beleven. Wie doet ons een goed voorstel met wat uitleg en of foto en misschien zien we elkaar zaterdag!  
Zoekend stel 71 jaar Noord-Brabant - Best
Stel zoek vriendenstel
Hoi wij zijn een ouder stel dat een leuk vriendenstel zoek voor gezellige avonden/ fietsen/ huisje huren. Graag niet te ver weg van onze woonplaats. Voorlopig alleen soft sex kunnen verplaatsen en ontvangen. Wij zijn hetero.. Zoeken jullie dit ook graag een berichtje met foto van jullie beide en wat jullie zoeken. Groetjes zoekend stel.  
11 dagen
Genieten 40 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zin in stevige sex
Hallo. Wij zouden graag een extra koppel betrekken in ons liefdesspel. Liefst een koppel voor de lange termijn. Staan voor alles open maar zijn niet bi. We horen het graag. Groetjes  
16 dagen
Friends 45 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Wij zoeken tof koppel
Hallo, Hier een koppel veertigers die heel aangenaam en klassevol is. Op zoek naar een vast koppeltje. Wat willen wij graag, samen leuke uitgaan , oa etentjes, sauna , weekendjes weggaan met 4, gezellige thuisavonden met glaasje bubbels, kortom wij zijn levensgenieters die dit willen delen met een koppel die we aangenaam en aantrekkelijk vinden. Wij zoeken geen sex vanaf dag 1 , de connectie zullen we samen wel aanvoelen indien dit iets meer zou kunnen worden. Graag mensen met inhoud en respectvol zijn. Zin,tijd en energie moet aanwezig zijn om tot een vriendschap te kunnen groeien. Dus liefst geen vluchtige afspraakjes om nadien elkaar niet meer te horen. De echtheid in contact is hierin zeer belangrijk. Graag de leeftijd tussen 35 en 50 jaar. Stel jullie voor , hoe jullie het zien met eventueel een foto. Graag enkel eerlijke en gemeende reacties ! Fake halen we eruit ! Warme groet en tot zo  
16 dagen
koppel 61 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wij zoeken koppels(21-69)voor sex of sm
Wij zijn een koppel,ik ben 60 jaar jong en hetero,zei is 52 jaar jong en bi.Wij zoeken koppels voor gewone sex of sm,dus wij staan open voor beiden,laat maar weten voor wat jullie zoal open staan.  
24 dagen
Leuk koppel 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezelschap deze avond
Wij kijken uit naar een gezellige avond , samen eentje gaan drinken in Oostende , teasen en pleasen …. Bij eventuele goeie klik kan er meer en kunnen we afzakken naar ons stekje hier in Oostende. Goeie , leuke omgang is van groot belang , dus wat we niet zoeken is vanaf het eerste moment sex.. Fwb zijn wij voor te vinden en geregeld eens af spreken voor leuke momentjes… Stel jullie voor met meer dan 1 zin eventueel met fotootje (geen naakte foto’s)