Zoeken naar naar een

Uw zoekactie voor naar een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Filip en tineke 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel gezocht voor eerste maal club...
Hi, Nog koppels die voor eerste maal naar club willen gaan? Graag ons contacteren ... liefst met fot om fake te voorkomen!  
Marc 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
D/s koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij net 60tig en jong van geest en ingesteldheid en zij 40tig sub/lustslavin staan open voor een koppel waarvan hij slaaf en zij switch en of een vrouw alleen die switch is of sub is, Ik als Dominant/mentor 35 jaar ervaring heb veel in mijn mars en een eigen ruimte waar alle fantasie kan beleefd worden,Wij zijn GEEN swingers en GEEN MANNEN Lijkt toch duidelijk!! Alleen voor een koppel en of vrouw alleen leeftijd maakt niet uit, ingesteldheid wel.. Wij maken graag plezier en gaan graag naar events.. Wees creatief met je antwoord met meer dan één zin = altijd antwoord.  
Mark en Anna 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Nog altijd op zoek naar....
Zoals in de titel. Nog altijd op zoek naar een leuke koppel om elkaar te leren kennen. Wel niet direct met sex bedoelingen. Eerst elkaar leren kennen. Wij hebben geen ervaring dus zeker geen PR. Dat zoeken wij niet. Niet ge´nteresseerd om af te spreken enkel om naar bed te gaan voor een uur of twee. Wel om iets rustig op te bouwen. Hier v 47 en man 52. Beide slank en verzorgd. wij weten dat meeste koppels hier direct sex willen. Indien jullie ook niet reageren. Wij zijn geen konijnen. Wel mensen. Degene, die ons al vroeger iets gestuurd hebben en er was geen klik moeten niet op nieuw sturen.  
T&F 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt man/vrouw/koppel voor wellness
We zijn opzoek naar andere mannen, vrouwen of koppels die ook graag naakt zijn en willen relaxen en hiervoor naar de (publieke) wellness/sauna gaan en daarbij door ons vergezeld willen worden! Het is altijd fijner met meer mensen. Als je niet graag naakt bent of naar de sauna gaat ook geen probleem, we willen altijd nieuwe mensen leren kennen om fijne en leuke herinneringen mee te maken! We zijn afkomstig van Antwerpen (centrum) (F 23 jaar - M 28 jaar) en zoeken bij voorkeur mensen van 18 tot 35 jaar die Nederlands of Engels spreken.  
gisteren
koppel 55 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
zaterdag avond
hallo allemaal wij willen ons verlof eens goed inzetten en kijken eens uit naar een koppel voor een heerlijke date met full pr wij zijn een slank normaalkoppel waarvan vr bi is en hij een sportieve kerel wij kunnen ontvangen en verplaatsen maar onze voorkeur gaat uit naar verplaatsen laat maar iets weten en een fotoke ruilen kan altijd en daarna zien we wel en wie weet hebbben we een eerlijke date xxxxx van ons  
Sunlovers 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Real daters
Hey, leuk dat je ons tekstje leest, Wij zijn 39m 36v uit wvl, we vertrekken binnen een 10 tal dagen naar de zon.. maar het zou leuk zijn moesten we toch ng eens kunnen genieten van iets "hot" in ons landje.. We staan open voor full pr, dit kan in aparte kamers.. maar samen is ook een optie.. al is de voorkeur.. apart😉 we zijn voor veel te vinden.. beiden getest en safe.. dus bare is bespreekbaar hier, we zijn niet rokers.. en wensen dit ook bij een date.. we kunnen bijna elke avond wel daten.. maar liefst in onze regio.. carhotel ofzo.. zijn jullie geintresseerd.. doeners, en vrij 1 van de volgende dagen.. avonden.. stuur ons een mailtje terug met jullie wensen, ervaringen.. en een duidelijke foto van beiden.. geen foto= geen respons.. al teveel gefake in dit wereldje... we reageren altyd met een foto op reply ! Hopelijk tot gauw.. Ps , we zijn beschikbaar van 10/07 tot 20/07 Gr xx  

Real daters
Ouder stel 65 jaar Antwerpen - Kontich
Koppel op zoek naar koppel of bi dame
Wij zijn een ouder stel 65 en 62 op zoek naar koppel met of dezelfde leeftijd. Hier vr op en top bi man geen probleem met verloren hand of mond . Vr- vr komt op de 1 ste plaats nadien kunnen de mannen aansluiten. Pr kan. Wij hopen op leuke reacties. Grtjs Chr en D  
Ce en Je 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Leuk koppel gezocht
Hey, We zijn op zoek naar een leuk en humoristisch koppel, C is 1m62 en weegt zo'n 50 kg, heeft bruin haar en groene ogen. J is 1m 78 en heeft grijs haar en bruine ogen. We zijn normaal gebouwd. Wij hebben geen tatoo's, piercings, neusringen etc. en we roken beiden niet. We zoeken een tof koppel bij wie we ons goed kunnen voelen, en waar erotiek mogelijk is op voorwaarde dat het zowat klikt en als alle 4 de personen dat zien zitten. Mochten we er een toffe vriendschap aan overhouden, dan zouden we daar al bijzonder blij mee zijn. We hebben ervaring, maar we zijn geen veel-daters... Graag ernstige reacties van koppels die ook de moeite nemen om terug te mailen !!  

Leuk koppel gezocht
Marc 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
D/s koppel
Wij zijn een koppel waarvan hij net 60tig en jong van geest en ingesteldheid en zij 40tig sub/lustslavin staan open voor een koppel waarvan hij slaaf en zij switch en of een vrouw alleen die switch is of sub is, Ik als Dominant/mentor 35 jaar ervaring heb veel in mijn mars en een eigen ruimte waar alle fantasie kan beleefd worden,GEEN MANNEN Lijkt toch duidelijk!! Alleen voor een koppel en of vrouw alleen leeftijd maakt niet uit, ingesteldheid wel.. Wij maken graag plezier en gaan graag naar events.. Wees creatief met je antwoord!  
geen ervaring 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
op zoek naar een koppel zonder ervaring
Wij hebben geen ervaring en wij zoeken ook naar een koppel zonder ervaring om eens samen ervaring op te doen. Geen partner ruil. Dat is stap te ver voor ons. Gewoon een leuke moment. Kijken en bekijken. Wij kunnen niet ontvangen. V 48 en man 53. Beide slank en verzorgd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10