Zoeken naar neu*

Uw zoekactie voor neu* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
Your man 43 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oh Bi The Way
Hi daar...je zoekt een fijne, verzorgde kerel om samen die ontembare vrouw van je nog eens lekker te geven wat ze nodig heeft. Maar eigenlijk hou je zelf ook van een paal tussen je lippen, een tong die je ballen likt terwijl je je vrouw neukt, een mond die je pijpt terwijl zij op je gezicht zit. If so moeten we elkaar dringend leren kennen: de kans is reëel dat we zeer complementair zijn. Leeftijd is voor mezelf minder belangrijk, goede hygiëne, respect en een aanvaardbare BMI dan weer wel. Tot snel?  

Oh Bi The Way
11 dagen
Onderdaantje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Koppel gezocht om te verwennen
Hallo, Ik ben een bi man en zou graag de huisvriend van een koppel worden. Ik zou jullie graag beiden (OF 1 van beiden) verwennen. Ik draag ook eens graag dameslingerie en naaldhakken dus indien gewenst kan dit zeker. Ik kan ook heel onderdanig zijn. Bij mij kan zeer veel, klusjes of huishouden helpen doen, sm, massage geven,mij laten gebruiken voor jullie lust,... alles is bespreekbaar.Ik ben ook neukbaar zowel met dildo als echte pik. Kortom ik zou er op regelmatige tijdstippen zijn om jullie te verwennen zoals jullie het willen. Hopelijk tot snel.  
11 dagen
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Corrigerende spanking
U ziet uw vrouw dolgraag... maar u wordt wanhopig van een ongepast gedrag dat zij blijft vertonen? Kan ze het bvb niet laten te flirten met andere mannen, betaalt u zich blauw aan haar verkeersboetes of shopverslaving, is ze een onverbeterlijke neuspeuteraar of nagelbijter? Ik ben een gediplomeerd psycholoog die u graag verder helpt om haar op het rechte pad te krijgen, door haar eerst verbaal te confronteren met haar onaanvaardbaar gedrag, gevolgd door een grondige (maar niet extreme) spanking tot ze een gloeiend rood achterwerk heeft (maar geen striemen of kneuzingen) Bij extreme weerspannigheid gebruik ik wel bondage en/of gag, en eindigt de spanking pas wanneer ze een zelfvernederende opdracht met overtuiging uitvoert. Na de spanking gaat ze nog even in de hoek staan met haar handen op haar hoofd, zodat de geleerde les goed kan inzinken, terwijl wij nog wat napraten. Ook vrouwen die hulp zoeken voor het onaanvaardbaar gedrag van hun echtgenoot mogen reageren.  
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie Lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie Lovers
12 dagen
jhon 59 jaar Antwerpen - Nijlen
man zoekt koppel waarvan man bi is
hey ik 60j man omgeving Nijlen _Kessel zoek koppel waarvan man bi is die me wil neuken terwijl zijn vrouw toekijkt of terwijl ze me pijpt of ik haar bef , ik ben vriendelijk en verzorgd en niet opdringerig  
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie Lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie Lovers
Xyz 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om een dezer met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Naseem 30 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zk knappe koppel of dames
ben 31 jaar en vrijgezel. Ik ben 1.80m groot, weeg ongeveer 80kg. Het is altijd al een fantasie geweest om eens een trio te hebben met een koppel of met een dame(mv). Om samen het vrouwke lekker lang goed te verwennen. Welk koppel of dames (voorkeur 20-60 jaar) heeft zin om dit met mij waar te maken. Elkaar lekker verwennen met tongzoenen, beffen, neuken (safe), ... Ik woon in ( regio Oostende ) (( REAGEREN MET FOTO)) , Dan zeker een antwoord terug  

Zk knappe koppel of dames
14 dagen
Let's trio 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrouwgericht trio, bij mij thuis?
Zijn jullie zoekend naar een toffe, verzorgde, slanke, groot geschapen, hetero triopartner om de vrouw uitgebreid en ongeremd te verwennen/onder handen te pakken/neuken, samen en/of om beurt? Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis, de cava staat koud.. alles mag, niks moet  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10