Zoeken naar neuken

Uw zoekactie voor neuken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jason 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke 0475431087
Wie wil mij nu pijpen
Wie wil mij nu pijpen ,neuken Whatsappje 0475431087  

Wie wil mij nu pijpen
Bot 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Top gezocht vannacht
Welke top wil deze bottom vannacht nog neuken? Ik: 39, 1.79m, 75kg Gespoeld kontje Kan ook cardate doen. Ik pijp je leeg. Wie vannacht nog zin?  
Sam 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke top 60+?
Welke leuke top 60+ heeft zin om een lekker kontje te neuken. Stats: 39, bi, 100% bot, slank, onbehaard, 185, 82, 16×3 en sportief. Discretie en hygiëne is gewenst en geboden!!!! Kan zelf niet ontvangen.  
Pieter 31 jaar Antwerpen - Hove
Piijpslet gezocht
Ik zoek een pijpslet in de buurt, waar ik eventueel vaker last minute kan langskomen, discretie of anonimiteit voorop! ik blijf passief! indien vaker kan ik je miss ook neuken als je dat wilt (safe)  
Tim 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slettetige botje versa gezocht
Wie wil er komen spelen pijpen rimmen neuken. Veel kan niets moet. 47 176 75kg 15cm geschoren en besneden.  
Roland 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom nylondrager zoekt top en zaad
Ik kan enkel verplaatsen, mag in tuinhuis, kelder, woning, bos, auto enz… ik pijp en slik, ik rim en laat rimmen, tongen enkel met niet rokers en laat me gewillig neuken. Graag tussen 35 en 60 en graag willen neuken aub  

Bottom nylondrager zoekt top en zaad
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
hey, we zijn een koppel, gelukkig en reeds lang samen, in een open relatie. We hebben af en toe goesting om eens met een derde kerel iets uit te proberen. Onze voorkeur gaat uit naar mannelijke, sportieve, knappe gasten (jonger dan 45j), met een zeker niveau ook, die door het leven gaan als respectabele hetero/papa, maar wel af en toe zin hebben in iets anders, iets discreets en speels, met andere mannen. Wij staan voor veel dingen open, als het maar fijn is voor alle drie. Pijpen, neuken, rukken, ...Wij kunnen ontvangen bij ons thuis. Als de stap te groot is kan de kennismaking ook eerst met één van ons beiden zijn, bijv op wat porno. Zoek je eens iets anders, iets geraffineerd, en met niveau, dan zal het wellicht klikken met ons! Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt met een foto erbij. Wij leggen de laat eerder hoog, we hebben zin in een kwalitatieve vriendschap met een toffe gast.  

Avontuurlijk koppel zoekt curieuze +1
Traf.Laura 58 jaar Limburg - Beringen
Filmen / Foto's
Zoek een vast iemand die regelmatig kan komen filmen terwijl ze me aan het neuken/fisten zijn. Dit word met MIJN EIGEN materiaal gedaan. Ook is het zo dat je zelf ook uit de kleren gaat en volledig naakt zult zijn. Buiten het filmen kan je ook van me genieten mocht je dat willen. Het zal STEEDS na 21.00h door gaan. Afspreken gebeurd enkel via Whats-App Graag je VOLLEDIGE STATS en ook een foto van je pik als je ook wil deelnemen om me te neuken(onherkenbaar). Geen foto is DIREKT naar de prullenbak !!  

Filmen / Foto's
maagd 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
50+ Top gezocht
172 cm 74 kg, maagdelijke kut Zoek vaste Meester 55+ Die van mij zijn vaste af te neuken slet wil maken. Eventueel ook africhting tot CD slet. PS Mensen leer eens lezen ! Kan niet ontvangen  
Neukslet 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kom je mij safe neuken?
Ik wil nog eens lekker diep en hard genomen worden. Ik kan ontvangen. Reactie met foto graag  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10