Zoeken naar neuken

Uw zoekactie voor neuken leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke
Ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke waarvan ik de vrouw bare mag neuken en waar de cuck haar nadien proper likt. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer.  

Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een verzorgd bi cuckold koppelke voor mijn fantasie
Ik zoek een eerlijk verzorgd bi koppelke voor mijn fantasie. Ik wil de vrouw bare neuken en klaarkomen in en op haar kutje zodat de cuckold het nadien kan proper likken. Of met de vrouw afspreken terwijl jij weet dat ze bij mij is. Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen.ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd.  

Zoek een verzorgd bi cuckold koppelke voor mijn fantasie
11 dagen
Vriend 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw of vriendin neuken tijdens de voetbal/koers
Terwijl de man in de zetel naar de koers/voetbal zit te kijken, leg ik achter zijn rug de vrouw op de keukentafel of neem ik haar mee naar jullie slaapkamer. Ik ben een gezonde 40jarige man uit Antwerpen.  
11 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Biman verwent hem en haar
Avontuurlijke bi-man, 54 jaar, sportief maar toch stevig, geschoren en verzorgd, zoekt een bi koppel om met drie te genieten van oraal plezier en meer. Heerlijk ontspannen pijpen en likken. Ik neem hem diep in de mond en ik wil ook proeven, indien gewenst. Als versa mag je me ook nemen. Met twee haar verwennen, of elkaar pijpen, 69 met haar en lekker neuken, alles kan. Ik ben discreet en ervaren. 54j, 1m83, 96 kg. Hopelijk tot snel. Ik kan makkelijk overdag, soms ook 's avonds.  
11 dagen
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij heel veel gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
11 dagen
FunW3 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil spontaan Open-minded koppel gezocht voor deze middag of morgenvroeg
Hoi, zijn jullie een leuk geil Open-minded spontaan koppel en kunnen jullie eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Idem als ik hoog libido, geil kinky en Open-minded, discreet en 200% no fake en real? Interesse in volgend scenario? Dan zoek ik jullie.. Ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Scénario jullie komen aan en we ontdoen ons van onze kleren ik bef vrouwtje terwijl zij haar man lekker pijpt.. Eens we wisselen zal man haar lekker nemen en lik ik haar voetjes en laat mij pijpen ook door haar. Wisselen met neuken zeker mogelijk maar geen must have.. Ben op zoek voor deze middag of morgenvroeg. Interesse? Mail me met jullie looks, leeftijd, regio en foto. Graag extra info van wat kan en niet en eventueel jullie wensen ter aanvulling van scenario. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd  
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie Lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie Lovers
12 dagen
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Ik verwen hem of haar of koppels oraal. Haar likken, hem pijpen, mijn mond laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, mijn gezicht laten berijden door haar, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken. Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf. Zijn zaad uit haat kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Als jullie dat willen bied ik me aan in een pak. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen.  
14 dagen
Vriend 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw of vriendin neuken tijdens de voetbal/koers
Terwijl de man in de zetel naar de koers/voetbal zit te kijken, leg ik achter zijn rug de vrouw op de keukentafel of neem ik haar mee naar jullie slaapkamer. Ik ben een gezonde 40jarige man uit Antwerpen.  
14 dagen
Nieuwsgierig 53 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Nieuwsgierig
Welke koppel wil bi curieuze man helpen zijn eerste maal te overleven. Pijpen en gepijpt worden, neuken en geneukt worden. Vrouw mag meedoen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10