Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouw met vredig lijf
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Vrouw met vredig lijf
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Peter 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Oudere dame om te verwennen
Ik ben een niet onknappe man van 48 jaar. Sportief, niveau en vooral zeer hygiënisch. Ik ben op zoek naar een oudere dame voor een verwenbeurt. Massage, wat knuffelen, we zien wel wat er nog kan volgen. Altijd reactie terug. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen in de ruime regio.  
Ben 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Huidhonger?
Welke dame heeft last van huidhonger. Op zoek naar leuke aandacht en/of je wil eens ferm verwend worden? Ik geef je de aandacht die wil, op een speelse manier of op kordate. Waar jullie het geilst van worden. Ikzelf zal jullie geheimpje bewaren. Ik kan discreet ontvangen. Eerste kennismaking kan op neutraal terrein als je dat wil. Begin je al te fantaseren over wat voor stouts je wil beleven? Lekker genieten en nieuwe dingen proberen, weg van dat saaie seksleven.... Alles kan, spannende berichtjes sturen en ik geef je leuke opdrachten, drankje gaan doen terwijl jij zonder slip voor me zit. Of wil je liever meteen genieten van leuke seks op spannende plaatsen of liever discreet. Begin je al te fantaseren, dan lees ik ze graag en kunnen we verder afspreken. Hygiene en respect is natuurlijk belangrijk, geen drama. Spannende groetjes x  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw die een discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw die discreet eens wil afspreken voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig hoog libido om - bij klik - discreet af te spreken overdag tijdens de week. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen. Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe tijger zoekt knap speelmaatje voor discrete dates overdag tijdens de week
gisteren
Ronald 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hallo, ik ben slanke sportieve veertiger en wens graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te daten om respectvol te genieten van een extraatje. Mijn voorkeur gaat naar slanke tot maatje meer dame met glad poesje. Ik rook niet, vrij van tatoos/piercings, 1m82, 78kg. Enig niveau graag.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking voor leuke dates en zomer
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Wil eens een toffe vrouw leren kennen die op een leuke manier kennis wil maken. Iemand waar het mee klikt om samen leuke dingen te doen. Alles met respect en hygiënisch. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en blauw/grijze ogen. Zit ook al even met 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Eentje hiervan is eens een vrouw zien squirten. Is iets wat ik al lang wil zien alleen nog geen vrouw tegengekomen die dit kan. Indien je mij hier eens mee en wil helpen zou dat echt super zijn. Klik en een leuke tijd is wel het belangrijkste waar ik naar op zoek ben.  

Kennismaking voor leuke dates en zomer
gisteren
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
welke vrouw heeft interesse
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
gisteren
Peter 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw wil een diepe zachthandige massage?
Hallo, ik ben een zachthandige man van niveau die op zoek is naar een vrouw die graag een diepe intieme massage wil. Discretie geboden. Bij interesse graag een mailtje terug met een korte beschrijving. Geen koppels of mannen aub xxxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10