Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
Silver Men 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Knuffel maatje
Hallo deftige hetero man hygiënisch slank singel niet roker niet opdringerig 1´78#72 zoekt rijper warm koppel om samen wa te genieten ´babbel´drankje´soft en misschien wat meer graag mensen met de zelfde opvatting..geen eindeloos gechat x  
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Daten
Groot geschapen sportieve man zoekt kan ontvangen en verplaatsen. Op zoek naar een spannend geile date. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informatie.  

Daten
Niels 30 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Spreekt jullie dit aan ?
Zelf ben ik een lieve verzorgde (hetero) man. Bij deze ben ik opzoek naar een leuk aangenaam koppel. Klinkt het jou wel wat dat ik toekijk hoe jullie elkaar verwennen ? Of heb je graag dat ik de vrouw eerst rustig opwarm en jullie daarna samen kunnen afwerken ? Een ander idee, laat het me zeker weten ! Bij een goede klik is veel bespreekbaar uiteindelijk. Hopelijk tot in mijn mailbox ? (Graag met foto)  

Spreekt jullie dit aan ?
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
bi jongen 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
jonge bi jongen wil jullie samen verwennen
hey ik ben een bi man van 26j die 182cm 72kg is ik hou er van te verwennen jullie beide zachtjes behandelen ik ben hygiënisch en discrete  

jonge bi jongen wil jullie samen verwennen
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Bart 45 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Dag van de Arbeid...
Wie heeft er zin om vanavond eens goed werk te maken van een leuk triootje. Ik sta ter beschikking en sta voor veel open. Hygiënisch, sociaal en discreet. Welk koppel heeft er zin en kan me ontvangen? Leeftijd en looks niet van belang... It's just a number. X  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Spannende sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze dinsdag overdag misschien?  

Spannende sliploze wandeling zo dadelijk?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10