Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
V&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een koppel van v (39) en m (51). Wij zijn op zoek naar een leuk koppel om onze erotische horizonten te verleggen. Als de klik er is, staan we open voor veel. We zijn zelf slank, sportief en niet-rokers. Herkennen jullie je hierin, stuur dan graag een berichtje met foto. Hopelijk kunnen we elkaar dan snel ontmoeten.  
Duo 63 jaar Limburg - Beverlo
Partnerruil voor dit weekend.
Wij zoeken een koppel hetero daters die tot bij ons willen komen voor samen in één kamer te stoeien, dit weekend. Wij zijn hygiënisch en niet rokers. Liefst koppel van onze leeftijd (57 plussers). Wij doen het rustig aan maar doen geen soft. De daad zonder cd. Wij zijn geen veel daters. Omgeving Beverlo.  

Partnerruil voor dit weekend.
21 dagen
Mapa 57 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Nog koppel zin om deze week te Genieten.
Wij zoeken gewoon koppel dat deze week nog ergens tijd vind voor een lekkere date tijdens de dag.nu kids Nietthuis zijn willen we nog eens genieten van geil koppel die ook graag van sexy met 4 of meer genieten. Wij dachten aan drankje, babbel, spelletje om wat kleren te verliezen,korte opdrachtjes tot ieder geil genoeg is om met een alle verder te spelen.graag verzorgd koppel dat hygiëne , hoge hakken sexy outfit ook op prijs stelt. De echte doeners en mannen alleen krijgen geen reactie. Als het zou kunnen verder via Whatsapp op nr 0493472456. Waar we ook graag onze foto's delen. Tot dan !  
Happy koppel 36 jaar Limburg - Sint-Truiden
Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
hoi hoi, Wij zijn een koppeltje van man 42 en vrouw 36 jaar. kort samengevat levensgenieters, losbollig en altijd paraat voor plezier en goed lachen. We zijn op zoek naar een leuk koppel om leuke dingen samen mee te doen maar geen PR. We zouden willen beginnen met een drankje en een babbel en dan van daaruit verder gaan als er een klik is. We kijken uit naar jullie reactie met een fotootje natuurlijk ;-) Leeftijd (30 tot 55)  

Happy koppel op zoek naar nieuw avontuur 😁😊
22 dagen
N&s 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Ruimdenkend onervaren nieuwsgierig
hey wij zijn een jong koppel m32 v28 we zijn opzoek naar een koppel om een vriendschap op te bouwen in de zin van samen een avondje stappen ofzo hoe de avond eindigt dat kan alle kanten op voor ons we staan voor alles open en willen ook wel alles proberen dit is dan ook niet de bedoeling om eenmalig te doen we hebben hiermee nog geen ervaring daarom zoeken we dan ook niet eender welk koppel voor snel eens wat te doen we zijn eerder van de rustige aanpak laat ons zeggen spreekt dit jullie aan laat zeker wat weten wie jullie zijn wat jullie willen of net niet willen Foto is pluspunt ;) Niet ouder dan 35  
22 dagen
Koppel Schoten 54 jaar Antwerpen - Schoten
Koppel zoekt koppel voor fwb
Wij zijn een koppel uit Schoten en zijn op zoek naar een koppel uit de omgeving voor een langdurige fwb waarbij het erotische zeker de rode draad is. Hij 58,hetero, zij 54,licht bi, beiden met niveau en normaal gebouwd voor onze leeftijd. We willen dus graag kennis maken met een koppel voor regelmatige contacten waarbij genot met 4 op de eerste plaats komt. We kunnen zelf helaas niet ontvangen, maar wel verplaatsen en ook clubbezoek behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. Als jullie dezelfde interesses hebben, dan hopen we dat jullie contact met ons zullen opnemen.  
22 dagen
F&A 44 jaar Antwerpen - Rumst
Beginnend of weinig ervaren koppel gezocht
We zijn een onervaren koppel, opzoek naar een eveneens onervaren of weinig ervaren koppel voor een leuke date. PR doen we niet maar een verloren handje of mondje kan bij klik. Deze date kan in een club of op locatie, ontvangen kunnen we niet. V is 44j, 1m65, 65kg, kort donker haar, A-cup. M is 49j, 1m75, 75kg, kalend kopje behaard lichaam. We zijn een rustig en niet-opdringerig koppel en niet rokers, dit laatste verwachten we ook van jullie. Geen interesse in gelegenheidskoppels of mannen alleen. Omwille van de kinderen kunnen we ons niet zomaar vrijmaken. Interesse, stuur een mailtje met wat info over jullie en wat jullie verwachtingen zijn, eventueel met foto (geen naakt).  
23 dagen
X-times 47 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Plezier met vier
Gelegenheidskoppel rond de 50j gewoon gebouwd mensen. Die graag in contact zouden komen met een ander koppel voor x met vier. Wij zijn discreet,verzorgd en houden van x. Voor de man is dit nieuw. Géén opdringerige mensen. Graag verder contact via WhatsApp dus in een mailtje omschrijvrn wie jullie zijn en wat jullie zoeken(foto) en een tel nr. . Vrouwen bellen elkaar ook! Kunnen ontvangen is +  
25 dagen
V&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een sportief, stabiel koppel van v (39) en m (51). Wij houden van erotiek maar platvloerse dingen zijn niet aan ons besteed. Wij zijn op zoek naar een leuk, slank of normaal gebouwd koppeltje dat samen met ons nieuwe erotische horizonten wil verkennen. Indien er een klik is staan we voor veel open maar we hebben respect voor ieders grenzen. Zijn jullie een koppel dat zich hierin herkent, dan zien we uit naar een berichtje van jullie, graag met foto. Groetjes.  
26 dagen
Tof koppel 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoekt een leuk koppel
Hallo Wij zijn een koppel van 49j vrouwtje 169 man 190 wij zoeken een leuk koppel om nieuw uitdaging aan te gaan wij zijn 29 j gehuwd en willen een eerste contact leggen in deze wereld met een drankje bij klik kan er verder gekeken worden. Dan kan er elk op zijn kamer gewisseld worden( op hotel of bij jullie) zijn discreet op dat gebied en vragen dat van jullie ook Bij interesse laat iets weten geen fake a.u.b.  
  1   2   3   4