Zoeken naar nieuw*

Uw zoekactie voor nieuw* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.T 52 jaar Antwerpen - Borsbeek
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van uitstapjes, lekker BBQ, jacuzzi (heb er zelfs een) samen gezellig babbelen/massages/ en en en.... Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
17 dagen
Tom 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gezocht:dame in gezelschap, princes in de keuken, slet in bed...
Eerlijk? Dame in gezelschap en princes in de keuken zijn momenteel niet belangrijk. Slet in bed ? Dat wel, maar ruime interpretatie is mogelijk: kan gaan van tijger in bed tot stille genieter...belangrijk is om even te onthaasten, een paar uur los van alles, genieten van elkaar, van de spanning van een nieuw iemand, nieuw persoon, nieuw lichaam, nieuwe spanning... je moet geen schrik hebben om te reageren, discretie verzekerd, je hoeft ook geen vrijgezel te zijn, gewoon verzorgde dame zijn met gezond libido en zelf discreet zijn is voldoende. Ben zelf gezonde potente belg, verzorgd,niet roker,naar het schijnt goed uitziend, groot, en hou ervan mijn partner te laten genieten. Zin om even te onthaasten en te genieten ? Laat gerust iets weten !  
17 dagen
Billie Turf 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zomertemperaturen en dus lentekriebels
Maar worden de lentekriebels thuis niet verzorgd? Krijgen je blozende appeltjes of je rozenbloesem niet de aandacht die ze verdienen? Dan wil ik heel graag aan kruisbestuiving doen. Ik heb geen pollenallergie en ravot dus zowel graag in hoog gras als op een gemillimeterd pelouseke. Ook je aardbeitjes worden met de grootste zorg en met veel liefde behandeld. Heb je nood aan meer variëteit in je moestuintje dan heb ik jonge frisse selder in de aanbieding. Stuur me vandaag nog een volledig vrijblijvende aanvraag om je tuintje op geregelde tijdstippen te onderhouden. Geen bandwerk, wel maatwerk. Laten we samen genieten van de bloemetjes en de bijtjes en er een onvergetelijke zomer van maken. De eerste (en meteen ook enige!) klant profiteert van een fles gratis rosé bij aanschaf van 1 of meer verticuteer-sessies. Deze ranke en slanke tuinman is helemaal klaar voor het nieuwe zaaiseizoen. Doen!  
17 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
openminded vrouw gezocht
Advertentietekst : Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
18 dagen
FeetLove 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie ook?
Wie laat graag haar voetjes verwennen op elke mogelijk manieren of heeft deze fantasie of is er nieuwsgierig naar? Ik ben een dertiger op zoek naar dames die deze interesse delen. Single of in relatie mag. Iedereen is welkom voor een fantasierijke babbel of meer.  
18 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Dexter 34 jaar Antwerpen - Edegem
FWB extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

FWB extended
19 dagen
student 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student opzoek naar vaste fwb
Hallo daar! Mijn naam is Thijs, een vriendelijke student uit Gent die op zoek is naar een bijzondere ervaring met een ervaren vrouw. Ik geniet van de eenvoudige geneugten van het leven, zoals wandelen, gamen, tijd doorbrengen met vrienden, en gezellig samen series kijken. En natuurlijk mag mijn trouwe viervoeter niet ontbreken tijdens onze wandelingen. Ik ben op zoek naar een avontuurlijke en lieve vrouw om samen nieuwe ervaringen te delen en mooie herinneringen te creëren. Als jij ook op zoek bent naar een opwindend avontuur en een diepgaande connectie, dan ben ik hier om je te vinden. Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en kijken waar het pad ons naartoe leidt. Wie weet wat voor geweldige avonturen we zullen beleven!  
19 dagen
Dave 37 jaar Antwerpen - Geel
37-jarige man op zoek naar regelmatig contact
Hey daar , Ik zoek een nieuw maatje om geregeld te kunnen afspreken en elkaar te kunnen verwennen en plezieren. Ik ben 1m75 groot, bruin haar en blauwe ogen .Ik doe niets liever dan m'n partner uitgebreid te verwennen en te laten genieten, liefst startend met een uitgebreide massage. je lichaam al strelend verkennen..hou je van een tongetje tussen je benen? I am your man ;zacht beginnen om nadien ook lekker hard te kunnen gaan, maar steeds met wederzijds respect. Ik heb al meermaals mogen horen van vorige partners dat ze nog nooit eerder zo'n lekkere seks hebben gehad .. graag zou ik je die ervaring ook willen bieden! laat ons zeggen dat ik mezelf erg goed onder controle heb en dus best lang kan volhouden en ook een erg grote en dikke lul heb.. klaar om te ontdekken? Kan je lekker diep..? tot snel zodat we elkaar kunnen verkennen? X  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10