Zoeken naar nieuw*

Uw zoekactie voor nieuw* leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Gert 51 jaar Antwerpen - Meerhout
Nieuwsgierige hetero zoekt pijpdate
Ik ben een nieuwsgierige goed uitziende hetero. Ik wil eens gepijpt worden (tot het einde) door een man die zichzelf tegelijkertijd aftrekt. Ik ben 184cm groot, ben overal netjes getrimd en heb ongeveer 16cm in de broek. Hygiëne en discretie zijn zeer belangrijk. Kan niet ontvangen.  
13 dagen
Swd 43 jaar Antwerpen - Putte
Eerste maal. Lieve eerlijke man gezocht om mij de nieuwe wereld te laten ontdekken.
Bi gevoelens ten top!!! 1m85,81kg, kort bruin haar blauwe ogen, slank gebouwd en verzorgd zoals het hoort. Zou graag met een gelijkgestemde afspreken, samen de zetel in met een drankje/hapje. En zien waar het ons brengt. Ik verlang hier enorm naar, tot op heden nog niemand gevonden. Iemand die kan/wil overnachten heeft een streep voor, zelf hou ik van ongedwongen. Dit zou voor maandagavond/nacht zijn. En is de klik er, dan kan/mag vaker.  
13 dagen
Garf 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
Nieuweling 30 jaar Limburg - Beringen
Ik zoek veilig maar toch dominant
Nieuweling met enkele beetje ervaring zoekt daddy die ik kan vertrouwen voor dominantie. Ik hou van onderdanig zijn. Ik kan deeptroath. Maar kantje is nog wat van de maagdelijke kant. Wie verandert dit. Alleen real deal. Geen fake Op zen minst een foto trg.  

Ik zoek veilig maar toch dominant
14 dagen
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Hey, ben 31, 185, 74 en hetero in relatie. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag normaal gebouwd/sportief en bij voorkeur heb je ook nog geen ervaring met een andere man. Max. 40 jaar.  
Top 43 jaar Limburg - Bocholt
Onervaren top.
Hey hey. Ik ben een nog onervaren bi top die graag spannende nieuwe ontmoetingen wil. Ik 43 86 1.85m netjes. Graag ook normaal gebouwde of slanke mannen. Val niet op chubbie. Leeftijd minder belangrijk.  

Onervaren top.
14 dagen
Dennis 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Ben supergeil nu zoek nieuwe avontuur
Kan nu ontvangen!! Liefst een sissyboy/femboy /trav Sta voor veel open (Ben 29jaar gespierd gebouwd) Meer info stuur mailtje  
15 dagen
Dikkerdje 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontdekken
Dit dikkertje wil ontdekken hoe lekker het wel is met een man. Misschien eerst mekaar wat kennen, want het is nieuw voor mij en wil niet direct afspreken want ik ben nog zenuwachtig omdat het pas is.  
15 dagen
dirtycurious 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
mijn scat voor jouw pis en zaad
hey, ik ben al een tijdje heel nieuwsgierig naar dirty. Dus hierbij mijn voorstel: jij pist op en in me, ik pijp je tot je spuit en ik slik dan. En ik geef jou mijn stront op of in jou waarmee jij je insmeert (dus geen stront over mij, daar ben ik nog niet klaar voor). Leeftijd of uiterlijk zijn niet belangrijk, en meer is bespreekbaar. 28 176 78  
15 dagen
walter 59 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
samen naar foto's en filmpjes kijken van haar
Hallo, Deze avond toon ik fotos en filmpjes van mijn vrouw, te nieuwpoort, ik kan er makkelijk ontvangen. Veel kan niets moet, ik draag graag lingerie. Dit kan vanaf 17 hr tot ........ Gelieve alleen te reageren als je vanavond kan, of eventueel morgenochtend vroeg. hygiene en discretie zijn een must. graag eerlijke mensen. gr walter  
  1   2   3   4   5   6