Zoeken naar niveau

Uw zoekactie voor niveau leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

avontuurtje 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
vandaag
Wat een weertje. Maken het graag wat knusjes. Zin in iets spannends hier. Welke fantasie willen jullie ingevuld zien. Wij kijken uit voor een fijn koppel/vrouw mag bi zijn. Hier alvast verzorgd, spontaan, niveau/stijl en oprecht. Reageer maar met wat info en eventueel gsm/whatsapp. Is wel voor vandaag.  
V&K 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Lief koppeltje gezocht voor regelmatige intieme dates
Wij zoeken een lief koppeltje, niet te groot, slank tot normaal gebouwd, heel verzorgd en hygiënisch, niet rokers, geen of weinig beharing, heel romantisch, enig niveau en vooral actief. Voor apart of samen, liefst hetero maar we zijn héél open minded. Eerlijkheid en discretie worden erg gewaardeerd en mag je van ons ook verwachten. Graag uitgebreide info over jullie zelf met een duidelijke foto van beiden. Wij zijn geen fakers en antwoorden altijd. Lieve groetjes en tot snel. xxx  
Wij twee 46 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
full swing
Spontaan, hoger opgeleid en down-to-earth koppel op zoek naar gelijkgestemd koppel voor (h)eerlijke date met full pr in dezelfde ruimte. Levensgenieters pur sang, met de nodige dosis humor, die best weten wat ze willen, graag op avontuur trekken en genieten van elkaar bezig te zien. Wij zijn mid-veertigers, zij een klassedame met leuke snoet, looks en brains, iets voller, een gezond maatje 42, én vooral een passionele minnares. Hij, 1m81, stevig gebouwd, ook al een passionele lover en uiteraard met respect voor de dame. Een uitstekende hygiëne is voor ons vanzelfsprekend en pr doen we uitsluitend veilig. Omwille van onze beroepsactiviteiten en wisselende uren daten we graag overdag in de namiddag. Discretie en niveau gegarandeerd, maar vooral uitkijkend naar een spannend en sensueel avontuurtje. Hopelijk met jullie? Graag reactie met meer dan één zin en fotootje van jullie beiden. Antwoord met foto van ons in retour verzekerd.  
E&B 54 jaar Vlaams-Brabant - Meise
Spannende seks-date onder 4!
Wij zijn een zeer verzorgt en gelukkig gehuwd koppel met niveau (Z: bi-schierig/H: 100% hetero), die graag eens willen afspreken met een leuk en verzorgd koppel (onze leeftijd of jonger) om samen onder ons 4, een fijne seks-date te beleven. We hebben lang genoeg in ons kot gezeten en vinden het bijzonder spannend om eens iets ondeugend te doen met ander gelijkgestemd koppel en dit bij voorkeur privé, en uiteraard “100% Corona safe”! Wij houden van kijken en bekeken worden, elkaar uitgebreid verwennen, maar de finale daad met eigen partner. Wij zijn echte levensgenieters en houden van respectvolle verwennerij in een ongedwongen sfeer. “Geil met stijl” is dan ook ons motto. Concreet, welk koppel voelt zich aangesproken en kan ons in alle discretie en veiligheid ontvangen? Graag een seintje retour met wat meer info over jullie zelf, een (recente) foto van jullie beide samen, alsook graag een concreet voorstel.  
The masked lady 48 jaar Limburg - HASSELT
the masked lady bi
We zijn een open minded stelletje van eind 40 op zoek naar een leuke en lekkere extra. Vr (bi) biedt zich graag aan als the masked lady in gezelschap van haar Master. Ze is beschikbaar voor genot en verwenning. Master kan toekijken of meedoen, maar houdt altijd de controle over haar en de extra. We zijn discreet, hoger opgeleid, ongeremde doenertjes en zoeken mensen die zich net als wij belang hechten aan niveau, hygiëne en respect. Seks is voor ons een lust die we willen delen. We ontvangen niet en graag alleen reactie indien concrete interesse en zin in actie. Koffie drinken doen we wel met iemand anders :-) Date enkel na foto. Wie geniet mee?  

the masked lady bi
Stel 47 jaar Limburg - Leopoldsburg
Koppel zoekt
wij 45 en 50 zoeken lekkere koppels voor vrij spel. Alles kan wel denken we. Graag wel wat niveau. Aziatische vrouw is wel lekker. Dik of dun maakt niet uit. Jeugdige uitstraling is fijn. Kunnen ontvangen. Interesse? Mail en dan appen.  

Koppel zoekt
15 dagen
eric 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bi koppels 60+
Hoi mijn vrouwtje en ik niet rokers 61 en 63 zijn bi en wensen eens kennis te maken met bi stellen vanaf 60j. we zijn beide geschoren en wensen dat van de anderen ook ..eveneens zijn we geen fotomodellen dus buikjes en billen zijn bij ons welkom.Hoe we dit willen organiseren weten we nog niet omdat we niet altijd kunne ontvangen. maar na de corona perikelen zien we wel gevraagd en geboden ..hygiëne en discretie en niveau.  
16 dagen
MooiKoppel59 60 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Lief koppel zoekt...
hallo, wij zijn mooi, net en leuk gelegenheidskoppel. Wij zoeken ander koppel, liefst ong. onze leeftijd en uit omgeving om samen leuke dingen te doen: kijken en bekeken worden, vrouwtjes met elkaar, eventueel ook pr, elkaar opgeilen, alles op leuke ongedwongen manier. Graag uiterste hygiëne en niveau. We zouden ergens afspreken op kamer. Wie reageert? Geile zoen van ons beiden!  
Jer en Jas 33 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Firsttimers
Hallo, Wij zijn een FWB koppel dat op zoek zijn naar een koppel om PR mee te doen. Hij 32 jaar, sportief gebouwd en geen macho. Zij 34 jaar met wat meer rondingen. We mogen beiden gezien worden en zijn avontuurlijk ingesteld. We zoeken een koppel met niveau (geen plat gedoe aub) dat niet opdringerig maar relax is zoals wij. Liefst van al kunnen jullie ons ontvangen, eventueel kan het bij ons doorgaan. We proberen wat meer kruiding in de slaapkamer te brengen en zijn daarvoor op zoek naar een koppel tussen 18 - 45 jaar die openminded zijn net als wij. We zouden graag volledige PR doen, maar wel alles met condoom. We hebben al een scenario in het hoofd, dus als jullie interesse hebben, laat gerust iets weten. We staan ook open voor jullie scenario trouwens dus laat maar horen! Graag ook een foto want zij maakt de uiteindelijke keuze.. Dit is een serieus zoekertje dus wij zoeken en bieden discretie. X  

Firsttimers
30 dagen
Jan en Katrien 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond
Hallo, kort en krachtig. Welk sociaal en goldlooking koppel heeft zin om vanavond af te spreken in Gent? Alleen reageren met foto van beide. We zijn discreet en heel netjes en enig niveau. Tot snel!