Zoeken naar no*

Uw zoekactie voor no* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sportieve verzorgde man zoekt dame .
Welke dame (leeftijd niet van belang en voller geen probleem) heeft nood aan een sensuele massage?.Ik sportieve verzorgde niet onknappe man zoek dame die ik een sensuele massage mag geven ,luisterend naar jou noden en met de nodige respect.Regio west Vlaanderen.  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Nieuwe fwb gezocht
Hallo ikzelf 47j xl harde besneden penis , Hetero tot lichtjes bi. Ik verwen graag je poesje en kont. Oraal heel goed ikzelf. Ik vinger je graag met men lange vingers soms gebruik ik ook een speeltje bij u. Wie mag reageren ? Vrouw , koppel waarvan ik de vrouw mag verwennen. Ikzelf ben momenteel poly ingesteld. Draag je graag panty's dan is dat een pluspunt. Ontvangen of verplaatsen kan na 19h aangezien ik overdag werk. Je mag jouw wensen ook verkondigen. Gratis voor ons beide. Ikzelf ben een niet roker. Slank tot normaal postuur met lekker kontje heb ik te bieden. Foto na u reactie uit te wisselen kan . Niet naakt gewoon gezicht is ok.  
gisteren
Knuffel 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Single zoekt vrouw voor eerlijke knuffelsex.
Single zoekt vrouw voor eerlijke knuffelsex. Ben je ook een single relatie die soms nood heeft aan even gezellig samen zijn, een etentje, samen koken een glaasje knuffelen en intimiteit? Gewoon even spijbelen uit ons vrijgezellenbestaan waar we van houden maar toch even genegenheid opzoeken. leeftijd looks, zijn onbelangrijk + niet rookster + fan van fijne lingerie en hieltjes Vl Brab. Brussel, O Vl Lees ik je snel? Ik zoek maar 1 partner in crime. xxx  
gisteren
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jou fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuke dame waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag je fantasie waarmaken! Hebben je een fantasie wat je graag wil waarmaken stuur mij een berichtje met je fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
gisteren
Frederik 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Frederik
Op zoek naar invulling van je sexualiteitsbeleving, maar geen zin in los gescharrel? Check! Respect en eerlijkheid? Check! Hygiëne en discretie? Check! Single? Check! Respect voor elkaars persoonlijke levenssfeer? Check! Naast het sexuele ook graag een leuke babbel? Check! Geen erop en eraf gedoe? Check! Uiterlijk en leeftijd ondergeschikt aan het gevoel en de wil om te genieten en laten genieten? Check! Knuffelen en zoenen? Check! Kwaliteit boven kwantiteit? Check! Luisteren naar elkaars wensen en verlangens? Check! Geen platte of vulgaire toestanden? Check! Ons laten leiden door het moment ipv opgelegde nummertjes? Check! Gezonde nood aan, maar zonder extremen? Check! Liever een open face-to-face babbel dan eindeloos gemail? Check! Een vaste sexbuddy ipv wisselende partners? Check! Kan je op wat hierboven staat ook een vinkje plaatsen, dan lees ik graag je reactie op deze advertentie. Fakers & dames met financiële bedoelingen mogen zich onthouden.  
gisteren
Nympho 39 jaar Limburg - Alken
Bestaat ze, die slanke geile nympho ?
Met de titel is alles reeds gezegd. Herken je jezelf ? Een eindeloze fantasie? Overmatig denken aan sex? Een bovengemiddeld libido dat regelmatig geblust dient te worden. Speels ja vaak met jezelf, maar verlang je nog meer om lekker intens verwend te worden? Wie weet ben jij mijn match. Ik ben groot, mooi gebouwd, sportief en op zoek naar de nodige lust en spanning.  
gisteren
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Boeiende fwb en meer
Hallo wil me toch via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuke vrouw kennen en ontmoeten voor een boeiende fwb en meer,ook al is het in zijn eigen stekje toch is er zoveel te beleven samen,es terrasjes,es uiteten,weekendje weg,sauna,schoppen,reizen,en nog zoveel meer,en ook zeker het intieme deel mag ook zekers nie ontbreken,alles mag niets moet,kortom van alles hemels genieten,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,ben single dus kan zeker allemaal bij me thuis,kan ook makelijk verplaatsen en vrijmaken,sta erg op eerlijkheid en discreet.is er een vrouw die dit allemaal wilt beleven en genieten mag gerust iets nalaten en wie weet tot gauw . Grtjs  

Boeiende fwb en meer
spontane man 29 jaar West-Vlaanderen - Izegem
leuke dame gezocht
Hallo, Ik ben een 29 jarige man en ik ben opzoek naar die ene spontane dame. de bedoeling is om elkaar te leren kennen en een goede vriendschap uit te bouwen (samen leuke dingen doen) met dat tikkeltje meer en met respect voor ieders grenzen. Ik woon alleen op een appartement in izegem en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Over mezelf: 172cm groot, slank tot normaal gebouwd, korte gezichtsbeharing , geschoren en getrimd op de intieme plaats, voor de rest ook de normale maten. Leeftijd alsook relatie status maakt me weinig uit, ik ben discreet en sta enorm op persoonlijke hygiëne. Heb je interesse? stuur me dan gerust een berichtje. VOOR DE FAKERS: doe aub geen moeite ik zoek alleen een echte connectie met een oprechte dame. groetjes,  

leuke dame gezocht
gisteren
Turkse man 33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Gehuwde turkse man
Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10