Zoeken naar onderdanige

Uw zoekactie voor onderdanige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Julien 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onderdanige zoekt
Licht onderdanige biman zoekt liefst 2 licht dominante mannen die mij erbij willen om hun likslaaf lustslaaf speelslaaf te zijn. Veel bespreekbaar en no fake. Ik hoop ze eindelijk ´ns te vinden en no fakers please. Lftd liefst wa rijpere mannen, volslank mag zeker, maar liefst wat dominant.  
jonge man 31 jaar West-Vlaanderen - Oostende
pijpslaafje zoekt oudere dominante man +55
mijn stats: 31j, 64kg, 1m85, onderdanig en zoek een oudere +55 man die graag lang en diep gepijpt wordt en ook écht dominant is - dus die het opwindend vindt om mij vast te binden, te straffen en mijn mondje helemaal suf te neuken. Dus iemand die van een lange afspraak houdt, waarbij je mij tussenin kan opsluiten, vastbinden en gebruiken wanneer en voor hoelang je dat wil. Zoek iemand die het onderdanige in mij er echt uit kan halen, door me suf te maken, te straffen wanneer ik niet meer wil, en me te bezien als seksspeeltje dat er enkel is om oudere mannen te dienen als pijpslaafje (dus niet neuken, kussen, anaal (niet bij mij en niet bij jou)). Zoek vooral een pijpdate met een man die vooral zelf graag gepijpt wordt en daarvoor een jonge wil opleiden. Ik zoek liefst een vollere man met lekker speelgoed die zich helemaal in mijn advertentie kan vinden en ook tijd heeft om dit vandaag uit te voeren.  

pijpslaafje zoekt oudere dominante man +55
Alicia 22 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Onderdanige sissy trav
Hey ik ben een sissy Trav heel onderdanig en wordt graag gedomineerd door een dominante top. Ik ben 22 jaar, 100% bottom, ik heb weinig taboes veel kan. Ik kan pijpen deepthroat en anaal mag je mij langdurig neuken zonder grenzen. Ik kan niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen. Reacties met foto en stats krijgen voorrang. Bye bye  

Onderdanige sissy trav
gisteren
Anoniem 35 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik pijpen tot einde...
Hey ben een onderdanige bi man, die graag pikken afzuig en laat klaarkomen in mijn mondje,heb je goesting om je pik te laten afzuigen kun je mijn mondje gebruiken. Ik pijp je heel zacht en diep terwijl je passief blijft en geniet. Als je mijn mondje volgespoten hebt vertrek ik terug. Dit allemaal in alle discretie. Kan enkel verplaatsen in de regio of een cardate is ook goed. Liefst reageren met foto van pik zodat ik weet wat mij te wachten staat.  
gisteren
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie jong of oud laat zich graag pijpen door onderdanige man 170:65/14  
Jan 51 jaar Antwerpen - Herselt
Misschien geile date dit weekend?
Ik kom graag langs bij iemand die de touwtjes in handen neemt. Ik ben een zachte, softe iets wat onderdanige biman. Wil jij mij beveeltjes geven? Ik hou ervan de andere oraal lekker te verwennen, naakt moeten zijn. Wie interesse heeft laat het maar weten.  

Misschien geile date dit weekend?
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
slanke onderdanige man pijpt en likt 170/65/14  
Bottom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Top gezocht nu
Ik ben 40-jarige, sportieve propere bottom. Bij wie mag ik nu langskomen in ruime regio Gent. Ik ben onderdanige bottom zuigslet. Ik kom binnen, ik zuig je recht, je neukt me en spuit waar je wil en ik vertrek terug. Mag ook cardate Laat snel weten als je zin hebt.  
Jan 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gewoon geil
Geile senior zoekt andere geile senior om samen leuke geile momenten te beleven. Heb onderdanige gevoelens en zoek dus dominant. Niveau, hygiëne en discretie gevraagd en geboden...  

gewoon geil
Luc 57 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Zoek gedreven pikzuiger
Verzorgde man geschoren 17/4 zoekt wat onderdanige pijper voor regelmatig,bottem ingesteld  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10