Zoeken naar ondeugend

Uw zoekactie voor ondeugend leverde 12 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ondeugend 60 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Discrete, niet onaantrekkelijke man zoekt een leuk contact met een ondeugende jongedame die graag eens over de knie wilt liggen voor een fiks pak slaag. Je moet geen ervaring hebben maar je wilt het graag eens ervaren. Ik spank met de hand maar als je e ht stout bent geweest gebruik ik wel eens een instrument om jouw billen te straffen. Ik zoek geen sex. Durf je?  

Spanking...ook jouw fantasie?
Zoete Zonde 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoete zonde (secret)
Heb je zin in een secret guilty pleasure? Ik ben 52j, man, nette fysiek, sportief, 1m84, grijs-blauwe ogen, respectvol maar ook dus een beetje ondeugend, en op zoek naar een partner in crime voor een secret date (te herhalen als het klikt). We delen samen een beetje passie en er kan ook een goede babbel bij: ik vraag en geef enig niveau voor een diepgaande babbel, maar ook niet altijd te serieus. Mijn liefste knuffel is curieus, ook avontuurlijk maar discreet, je hebt een verzorgd voorkomen, en je kan tijdens de week, overdag afspreken in regio Gent. Zegt het je iets? => Gewoon hier contact opnemen, ik stuur altijd een berichtje terug.  

Zoete zonde (secret)
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Ondeugend het verlengde weekend afsluiten
Welke dame uit limburg heeft er net als ik zin om het zalige verlengde weekend nog ondeugend af te sluiten. Ben een leuke zeer potente 39j aangename happy single hetero m van 39j, 1m85,79kg. Kan ontvangen en verplaatsen. Discretie gevraagd en geboden uiteraard.  

Ondeugend het verlengde weekend afsluiten
11 dagen
Stiekem 42 jaar Limburg - Overpelt
(ont)spanning
Deze 42 jarige,niet vrije man is morgen voormiddag onverwacht vrij...toevallig een leuke dame of mss tof stel uit de buurt zin in een ondeugend afspraakje?  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Ondeugend soulmaatje gezocht
Deze eenvoudige, slanke, verzorgde heteroman van 55 van Oost-Limburg zoekt een dame om een mooie vriendschap en FWB mee op te bouwen. Geregeld afspreken om leuke “brave” dingen samen te doen (zwemmen, etentje, wandeling, dagje weg…..), maar ook om van en met elkaar te genieten zonder gedoe. Ben je slank of beetje mollig, hou je van/sta je open voor enkel wij 2, naaktstrand, parenclub, naaktwellness, speeltjes, open lucht, sexy lingerie, normale sex (geen extremen), erocinema en andere (ont)spannende erotische dingen ….. stuur dan gerust een berichtje. Leeftijd is niet belangrijk, maar wel dat je verzorgd, spontaan, vlot in omgang en discreet bent en samen met mij een mooie (ont)spannende vriendschap wil opbouwen met ruimte voor spannende en erotische avonturen. Ik heb geen baard, geen snor, geen tattoos, geen piercings. Ben heel eenvoudig en verzorgd. Draag wel een bril en ben roker. Is jouw interesse gewekt ? Dan wordt Jouw berichtje “warm” onthaald !  

Ondeugend soulmaatje gezocht
Tito 37 jaar Oost-Vlaanderen - Horebeke
Alleenstaande vader zoekt vrouw,koppel,vriendinnen,mama,….
Alleenstaande vader zoekt leuke dame voor ondeugende afspraakjes meerdere liefst bij leuke klik. Ben een rustige maar ondeugde man en voor nu en dan eens alles spanningen te lossen en leuk ondeugend van elkaar te genieten . Belangrijk is respect,leuke klik,… Mag een koppel zijn voor trio of lesbisch koppel of mama of oma Laat gerust iets weten . Genieten van elkaar met respect  

Alleenstaande vader zoekt vrouw,koppel,vriendinnen,mama,….
16 dagen
Fijnproever 54 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Kleine borstjes gezocht
Eerlijke man zoekt dame of 2 vriendinnen of een stelletje waarvan de lady kleine stevige borstjes heeft. Een ondeugende dame met zin en verlangen om respectvol te genieten waarbij niets moet maar veel kan bij klik ...gewoon zien waar een babbel, een glas en een hapje toe kan leiden en dit bij voorkeur overdag. Niet op zoek naar extremen maar aangenaam ondeugend doen, eventueel gewaagde fotografie, maar vooral genieten en bij ieders tevredenheid ook voor herhaling vatbaar... Zelf een stijlvolle, verzorgde goed gebouwde prille vijftiger uit de regio Brugge, intiem geschoren, respectvol, vrouwvriendelijk en niet-roker wil bij klik ook graag jouw/jullie friend with benefits worden... vertel ook jouw/jullie dromen en wie weet maken we ze waar. Ruime regio kust .. ik kan verplaatsen en ontvangen.  
16 dagen
Peter S 56 jaar Limburg - Alken
More woman is more love
Goede morgen dames. Blijkbaar is het niet gemakkelijk om een mollige / volslanke / Rubensvrouw te vindin voor discrete afspraakjes. Daarom nog eens een poging. Ik ben een normaalgebouwde en normaalgeschapen en intiem verzorgde man, levensgenieter, sociaal, vrouwvriendelijk en rustig. Ik hou enorm van volle/volslanke dames. Daarbij hou ik er nog meer van om hen te verwennen dan om zelf verwend te worden. Een vrouw zien genieten is gewoon zalig en opwindend. Ik zoek zeker geen extreme zaken, maar een beetje ondeugend en speels zijn kan zeker geen kwaad. Gehuwd, ongehuwd of in een relatie speelt geen rol gezien ik zeer discreet ben en ik jou privé-leven respecteer. Welke lieve sociale dame ziet dit zitten ? Groetjes en fijne dag verder. x  
18 dagen
Jaris 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ondeugend afspraakje
Dagje vrij, zin in een ondeugende date... alles kan niks moet, alle leeftijden, je eigen fantasietje..kan mij verplaatsen, niet ontvangen..  
21 dagen
Verteller 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Ondeugend chatten met leuke vrouw
Hallo dames, ben een man van mid 50 en op zoek naar een dame om via digitale weg fantasieën, leuke of stoute ervaringen te delen. Leeftijd en uiterlijk zijn niet van belang, zolang we mekaar via chatten maar wat kunnen opwinden en laten genieten van elkaars fantasieën en of ervaringen. Eventueel uitwisselen van beeldmateriaal kan maar is geen verplichting. Ben zelf verzorgd en intiem mooi onderhouden. Ik lees het wel indien jullie eventueel wat meer te weten willen komen. Kijk alvast uit naar mogelijk leuke reacties!  
  1   2