Zoeken naar ondeugende

Uw zoekactie voor ondeugende leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

maarten 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Discrete dame/vriendin
2 bevriende heren, hoger opgeleid, van begin de 40 en eind de 50 op zoek naar een open minded dame/vriendin om samen leuke en ontspannende momenten te beleven. Teder, lief, sensueel, passioneel maar ook wat ondeugende (ont)spanning. Een dame die het ook best leuk kan vinden om wat onderdanig te zijn, wil prikkelen, uitdagen en weet wat genieten is in al zijn facetten... Uiteraard verwennen we u ook graag uitgebreid naar wens, veel kan en niets moet... Alles gemoedelijk en met wederzijds respect. Samen de grenzen en leuke dingen opzoeken en dit in een aangename en gezellige sfeer zoals kan bv welnees en sauna. Ben jij die "open minded dame" die met 2 heren wilt ontdekken en genieten?  Vertel ons wie je bent, wat erin je leeft, wat je verlangens zijn ...en wie weet vinden we elkander.  Wij zijn van de regio wvl. Discretie is vanzelfsprekend  
Peeters 48 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Koppel zoekt vrouw
hi, wij zijn een niet onknap koppel van 37 en 45 j en zoeken een speelse ondeugende dame om een leuke date mee te hebben. vooral vrouw-vrouw gericht en respect en hygiene zijn zeer belangrijk. alles kan, niks moet. ook houden we ervan om te kijken en bekeken te worden... wie wil ons eens vergezellen? GEEN single mannen! wij checken.. stuur ons een foto en natuurlijk krijg je er eentje terug van ons ... hete kusjes van Just Us xxx  
M&L 38 jaar Limburg - Maasmechelen
Vrouw die ons betrapt...
Dit koppel van 48m-33v gaat morgen een wandeling maken in een natuurpark in Limburg. Zoals gewoonlijk zullen we niet van mekaar kunnen afblijven en hebben we sex in het bos, tegen een boom of zelfs op een bankje langs het wandelpad. Welke ondeugende bi-vrouw met initiatief komt ons betrappen? Je mag alleen toekijken, maar ook meedoen... Fakers mogen zich onthouden, want er zal een realitycheck gebeuren voor we het afspraakje vastleggen. En mannen of koppels: helaas, we zoeken enkel een vrouw. Hopelijk lezen we snel jullie reactie. Zwoele zoen, M&L  
12 dagen
maarten 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Discrete dame/vriendin
2 bevriende heren, hoger opgeleid, van begin de 40 en eind de 50 op zoek naar een open minded dame/vriendin om samen leuke en ontspannende momenten te beleven. Teder, lief, sensueel, passioneel maar ook wat ondeugende (ont)spanning. Een dame die het ook best leuk kan vinden om wat onderdanig te zijn, wil prikkelen, uitdagen en weet wat genieten is in al zijn facetten... Uiteraard verwennen we u ook graag uitgebreid naar wens, veel kan en niets moet... Alles gemoedelijk en met wederzijds respect. Samen de grenzen en leuke dingen opzoeken en dit in een aangename en gezellige sfeer zoals bv welnees en sauna. Ben jij die "open minded dame" die met 2 heren wilt ontdekken en genieten?  Vertel ons wie je bent, wat erin je leeft, wat je verlangens zijn ...en wie weet vinden we elkander.  Wij zijn van de regio wvl. Discretie is vanzelfsprekend.  
Liefkoppelke 51 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Lief koppel zoekt leuke vaste vriendin
Leuk koppelke ovl zoekt leuke eerlijk respectvolle vrouw/meid voor vaste vriendschap+( hartsvriendin/huisvriendin). Kleine beschrijving wij zij v51 1m68 77kg 85 b blauwe kijkers br kort modern kapsel met blonde meschen , m 44 1m73 75kg blijven ondeugende oogjes br kort haar vooraan wat kalend en borsthaar, . Beiden intiem verzorgd Wij houden van gezellig in de zetel al knuffelend naar leuke film zien, privé sauna's, weekendje weg , citytrip je of reisje, gaan eten enz. Graag leuke eerlijke reacties met foto krijgen zeker antwoord terug. Liefst onze lft of jonger en uit onze buurt. Wij hebben geen ervaring en willen het rustig opbouwen. Zou tof zijn wij het juiste respectvolle meid/vrouw zouden vinden. Alvast een fijné avond en hopelijk vinden wij onze hartsvriendin.  

Lief koppel zoekt leuke vaste vriendin
20 dagen
maarten 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Discrete dame/vriendin - plezier met 3 - sensueel - real
2 bevriende bi-heren, hoger opgeleid, elk eigen gezin, van begin de 40 en eind de 50 op zoek naar een leuke en spontane open minded dame/vriendin om samen leuke en ontspannende momenten te beleven. Zoeken "geen platvloerse triotoestanden", wel teder, lief, sensueel, passioneel maar ook wat ondeugende (ont)spanning... Een dame die het ook best leuk kan vinden om wat onderdanig te zijn, wil prikkelen, uitdagen en weet wat genieten is in al zijn facetten... Uiteraard verwennen we u ook graag uitgebreid naar wens, veel kan en niets moet... Alles gemoedelijk en met wederzijds respect en enig niveau...samen de grenzen en leuke dingen opzoeken en dit in een aangename  en gezellige sfeer...Ben jij die "open minded dame" die met 2 heren wilt komen ontdekken en genieten?  Vertel ons wie je bent, wat erin je leeft, wat je verlangens zijn ...en wie weet vinden we elkander.  Wij zijn van de regio wvl. Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend.  
28 dagen
maarten 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Discrete dame/vriendin - plezier met 3 - sensueel - real
Bevriende heren, hoger opgeleid, elk eigen gezin, van begin de 40 en eind de 50 op zoek naar een leuke en spontane open minded dame/vriendin om samen leuke en ontspannende momenten te beleven. Zoeken "geen platvloerse triotoestanden", wel teder, lief, sensueel, passioneel maar ook wat ondeugende (ont)spanning... Een dame die het ook best leuk kan vinden om wat onderdanig te zijn, wil prikkelen, uitdagen en weet wat genieten is in al zijn facetten... Uiteraard verwennen we u ook graag uitgebreid naar wens, veel kan en niets moet... Alles gemoedelijk en met wederzijds respect en enig niveau...samen de grenzen en leuke dingen opzoeken en dit in een aangename  en gezellige sfeer...Ben jij die "open minded dame" die met 2 heren wilt komen ontdekken en genieten?  Vertel ons wie je bent, wat erin je leeft, wat je verlangens zijn ...en wie weet vinden we elkander.  Wij zijn van de regio wvl. Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend.  
30 dagen
lu&F 36 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Samen avontuurlijk in de wereld van de open relaties!
Ik zoek een ondeugende sekspartner voor onze open relatie, Onze regel is simpel we houden er elk max 1 extra bedpartner op na. terwijl mijn partner al in het avontuur is gedoken is mijn sexpartner in een vaste gesloten relatie gedoken. Humor en intelligentie zijn voor ons een must. We houden van opwindende, kinky avonturen, maar laten BDSM en extreme toestanden links liggen. Bij voorkeur een vrouw die haar eigen partner niet bedriegd, dus single of ook in een open relatie. Mijn specialiteit? Het sensueel plezieren van een vrouw met mijn orale vaardigheden. Samen kunnen we genieten van een heerlijk diner voor vier, gevolgd door een wilde, erotische nacht.'aanvankelijk apart erna kunnen we nog wel zien. Mijn stats: 35J intiem geschoren, 180 cm, 85 kg. Voor foto's, na het eerste mailcontact. Durf je het aan?