Zoeken naar ontdek*

Uw zoekactie voor ontdek* leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ontdekker 40 jaar Noord-Brabant - Eersel
Eerste keer pijpen
Ik ben een nette hetro man maar wil toch eens ervaren hoe het is om een man te pijpen. Omdat dit mijn eerste keer is wil ik het wel laten slagen. Zoek daarom een mooie frisse en geschoren pik, slank figuur. Het liefste samen met je vrouw of vriendin, maar die wens zal wel lastig worden waarschijnlijk. Kom je uit de omgeving en je wil me helpen met dit; mail me!  
Oudere man 62 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Nette man - koppel
Oudere man bottem ontdekkent zoekt nette man koppel om op bezoek te mogen komen om proberen safe te doen eerste keer graag normale reacties  
Gever 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gebruik me.
Hou jij van een naakte man waarmee je kan experimenteren? Je kan alles rustig bekijken en betasten, dus ook ideaal voor beginners of ontdekken in de bi- wereld. Sta ook open voor een geile dokter. Sta voor veel open. Grijp deze kans. Eerst geantwoord is eerst bediend.  
Probeersel 41 jaar Antwerpen - Ranst
Op ontdekking
Hallo, bi-schierige man op zoek naar leuk go with the flow contact voor wederzijds pijpen en eventueel meer. Je moet kunnen ontvangen. Zelf normale lichaamsbouw met 18cm. Het liefst ook bi-schierige mannen die ook eventueel in een relatie zitten. Antwoord met foto en meer dan 1 zin krijgen zeker antwoord. Tot snel  
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je good looking hetero die soms wat anders wil? Lees...
Ben je behaarde sportieve hetero die het voelt kriebelen? Lees... Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereis  

Ben je good looking hetero die soms wat anders wil? Lees...
Thor 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Eerst seks ervaring gezocht met een jongen .
Beste jongens, Ik ben Thor 22 jaar, Morgen, woensdagnamiddag zou ik graag eens mijn eerste Bi ervaring willen beleven. Naar zeer lang te hebben getwijfeld,ben ik er echt klaar voor . Mijn eenig ervaring in seks is zoals iedere jongen , veel met zichzelf bezig zijn (mastruberen) en op mijn 19de eens met een meisje wat gespeeld maar nog niet geneukt . Dus ik zoek een jongen zeker niet ouder dan 24 jaar, Om samen met mij te ontdekken en te proeven van lekker seks met het zelfde geslacht . Ik kan enkel morgen ontvangen op mijn kot in Leuven. Voor de veiligheid en de eerlijkheid vraag ik wel jullie leeftijd en je ervaring bij het antwoordt te melden . Nee ik zoek niet een jongen met een grote penis niemand is gelijk . De mijne is ook maar 16x3. Dus denk goed na voor je stuurt . Anders staat de prullenbak open .  
Nico 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Caravan-man
Welke normaal geschapen, vriendelijke man heeft zin in een verzetje? Netjes gewassen kom jij met jouw caravan naar de Mac-Donalds in Eke(E17). We maken even kennis met elkaar en gaan dan op ontdekkingstocht naar elkaars lichaam. Mijn kontje wil wel eens ontdekt worden! Save contact vormt voor jou geen probleem! Laat gerust iets weten.  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Domi 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek…
Hallo, Ik ben een verzorgde lieve spontane man. Ik zit in een hetero relatie. Al een tijdje fantaseer ik hoe het zou zijn met een man. Hoehet zou zijn om een penis te strelen (masseren), balzakje te likken en te pijpen. Dit zou voor mij de eerste keer zijn en daarom ga ik op zoek naar een gelijke. Iemand die ook geen ervaring heeft, en die dit op een discrete manier wil ontdekken. Ik ben niet onknap, en verwacht dit ook van jou. Mannen van boven de 45, gelieve jullie te onthouden. Graag hygiene en discretie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9