Zoeken naar ontvan*

Uw zoekactie voor ontvan* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Volslanke dame gezocht...
Ik ben op zoek naar verzorgde volslanke dame (single of in relatie)om af en toe af te spreken voor een gezellige babbel en erotiek.. geen bla bla gewoon genieten van elkaar tot we beiden voldaan zijn. Geen snelle wip maar uitgebreid geniete. Veel bespreekbaar en met de nodige respect voor jou wensen.. wie ben ik? 40jarige sportieve gast verzorgd sportief 1m80 75kg en niet behaard alsook intiem geschoren. Kan ontvangen of verplaatsen. Indien intresse stuur ik jou graag een duidelijke gezichtfoto.  

Volslanke dame gezocht...
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
meester pedro 47 jaar Antwerpen - Lier
meester zoekt pervers meid voor vast
zoek onderdanige beetje perverse dame om elkaar te laten genieten veeel kan niks moet wederzijds respect hyg en discretie kan discreet ontvangen mail met wensen kicks asl enz huidskleur slank of volslank ni belangrijk wel ernstig aub  

meester zoekt pervers meid voor vast
fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen en pijpen. Kinky mag ook, sta voor veel open, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  
Kapitein 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouw met hoog libido
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Vrouw met  hoog libido
Ikkenogis 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd piemelke zoekt lekkere lipjes
Hoi. Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw voor liefst op regelmatige basis af te spreken. Fwb. Veel kan niets moet! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Liefst uit de buurt om gemakkelijk en snel te kunnen afspreken. Ik kan ontvangen . Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Geen fakers of paydates aub.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd piemelke zoekt lekkere lipjes
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken. Strelen, kussen, vingeren, beffen, … Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd niet roker. Ik kan ontvangen. Intresse?  

Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Djm 45 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Likken tot je komt
Welke dame komt thuis x te kort of kijkt je man niet meer naar je om Ik lik je lekker lang tot je klaarkomt Ben een kn single man met een groot uithoudingsvermogen en een gouden tong dit je meermaals een orgasme bezorgt Alles kan niks moet Kan verplaatsen en ontvangen Mag getrouwd/ volslank zijn Kan gerust op regelmatige basis afspreken Discretie verzekerd Tot snel Xxx  

Likken tot je komt
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jou fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuke dame waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag je fantasie waarmaken! Hebben je een fantasie wat je graag wil waarmaken stuur mij een berichtje met je fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
Ikke 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Strapon fun
Hey, reeds lang droom ik er over en nu wens ik m'n fantasie te zien uitkomen. Ben dus een 44 jarige man, slank en verzorgd en op zoek naar een vrouw die me eens onder handen wil nemen met een strapon. Geen andere handelingen gewenst. Kan soms ontvangen maar makkelijker verplaatsen. Kamer huren is uiteraard ook een mogelijkheid. Liefst iemand regio Gent of niet al te ver er vandaan. Benieuwd naar de reacties  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10