Zoeken naar ontvan*

Uw zoekactie voor ontvan* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
Ik zoek een dominante en oudere en geile man die vlot in de regio kan ontvangen. Je bent kordaat en neemt de touwtjes in handen, enkel aan jouw genot en fantasieën denken. Veel is mogelijk: pijpen op bevel, mijn kontje laten tuchtigen met zweepje, riem, lat, je hand, mijn kontje zonder genade goed doorneuken en volspuiten. Ik moet je beleven uitvoeren en je als een echt sletje dienen. Graag iemand voor regelmatige afspraken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit op auditie? Dit is een eerlijke advertentie. Zelf ben ik 56 182 80.  

welke oudere dominante man kan in de regio ontvangen
20 dagen
Rara 53 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Wie weet vindt ik de juiste persoon en man
Ik zoek voor dinsdagmorgen om 8u een man die mij de eerste keer mijn ballen lul wil afbinden . Knijpers op mijn tepels wil zetten derest mag je zelf uitvinden Wie ontvang mij dinsdagmorgen  
20 dagen
Sub60 64 jaar Antwerpen - Rumst
Plasseks
Ik zoek voor deze avond 1 of 2 personen die mij onder wil plassen en ook in mijn mond. Graag zou ik ook aan een ongewassen pik(ken) en kont(en) willen zuigen en likken. Ook wordt ik ook graag bare geneukt. Dit vanaf 21.00 uur en ik kan enkel ontvangen. 64/165/98. Indien je andere wensen hebt laat maar iets weten.  
21 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil maximaal verwend worden op de manier dat jij wil?  
22 dagen
doerga 46 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Sub/v zoekt Dominant(e)
Mijn vorige ad heeft/had me een leuk contact gegeven. Omdat we bdsm elk op een andere manier zagen, is het contact gestopt. Ik, vrouw, single, onderdanig, zoek een man eveneens single! heel belangrijk, Dominant. Je staat open voor evt liefdes/lat/Ds relatie. Dat moet natuurlijk groeien. Je kan ontvangen, je hebt ervaring met verschillende bdsm aspecten en je respecteert mijn grenzen en taboes. Denk jij die persoon te zijn? Stuur me een degelijke mail waarin je jezelf voorstelt. Dickpicks en andere wansmakelijke berichten vliegen regelrecht in de prullenbak.  
22 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
22 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie wil deze man gebruiken
Deze donderdag namiddag, vrijdag voormiddag Ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk is er interesse. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
22 dagen
Piss and cumdump 77 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gulzige opa spermaslikker, liefhebber van CBT
Wie mag ik deze middag in sexcinema Vingerlingstraat te Antwerpen leeg zuigen en zijn hopelijk veel sperma slikken? Enkel blote eikels en geen rokers? Wie mij vandaag of morgen in het Antwerpse kan ontvangen mag in mijn mond pissen terwijl ik hem pijp en zijn warme room te slikken geeft, ook mag hij mijn kloten folteren tot ik klaar kom. 1,85m 96kg grijs haar en snor. Zwarte broek en vest, wit hemd  
22 dagen
Mr Kurt 46 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Welke dame,vrouw of meisje wil op haar kontje krijgen?
Welke dame,vrouw of meisje wil graag op haar kontje krijgen?(Of iets anders...) Uiterlijk en leeftijd zijn niet belangrijk, de mindset wel. Ik ben een ervaren meester en kan uiteraard thuis ontvangen. Alles vooraf bespreekbaar en er is zeer veel materiaal aanwezig.  
23 dagen
Ikke 60 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Sounding
Ben op zoek naar meester of meesteres die gespecialiseerd is in sounding van penis,steeds verder en verder.Ook naalden in tepels,lul,....kortom veel kan.Ben netjes overal geschoren.Kan niet ontvangen maar vrij verplaatsen en afstand maakt niet uit.Kan ook op kamer.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10