Zoeken naar ontvangen

Uw zoekactie voor ontvangen leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BDSM party 41 jaar Antwerpen - Brecht
59 shades of Divine : Bdsm avond 18 Juni
Onder het genot van een drankje en een hapje genieten van elkaar, jouw Fetish, BDSM, swingen of een combinatie van deze! Iedereen is welkom om je kinky randje te ontdekken en of uit te breiden. Ben je nieuwschierig? Alleen je vragen stellen en komen kijken kan natuurlijk ook. Laagdrempeligheid is belangrijk, zo ook het in zijn waarde laten van ieder zijn kink. Steeds zullen er wisselende demo's en/of workshops aangeboden worden. We hopen jullie te mogen ontvangen te Brecht in Club Divine! Open van 20u tot 2u ! Inkom koppels 60,- Dames 30,- Travo s 30,- Singel heren 100,- Hosted by Loki & Oxi !  

59 shades of Divine : Bdsm avond 18 Juni
14 dagen
Lady / CD 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Laureins
Strenge Lady /CD
Strenge Lady/Cd heeft tijd voor een leuke date met een man of zusje. Ik kan je vrij ontvangen, discreet en samen het spel van jouw fantasie spelen. Pruik / borsten / lingerie/ laarzen alles aanwezig. Alleen serieuze reacties, ook trio mogelijk met vaste slaaf.  
20 dagen
SM TRAVGIRL 39 jaar Antwerpen - Wommelgem 0485166551
GEHOORZAAM TRAVESTIE DANA ! BEGREPEN ?
Meesteres Dana wacht op haar slaafje, patient, leerling, sletje, sub... Vernedert worden door een geile dokteres of de gepaste strafstudie bij de strenge schooljuf enz... Realistisch jouw fantasie ondergaan. Voor info enkel bellen. Geen sms. Geen onbekend nr. Voor een afspraak bel een uurtje vooraf en voor escort vroeger bellen. Ik kan discreet ontvangen 2km van de afrit Wommelgem E313 of ik kom ook naar u thuis. Ikzelf bel niet terug om de discretie te respecteren. GEHOORZAAM DANA !!!  

GEHOORZAAM TRAVESTIE DANA !    BEGREPEN ?
Ewa 20 jaar Antwerpen - Antwerpen 0478614134
Pools onderdanig bi koppel voor dominante mannen en bi koppels !
wij zijn Pools bi koppel , man 44/170/74 gespierd en geschoren, 100% bottom , dus lat zich graag neuken door man en ook door vrouwtjes met strapon en nog veel meer ;) vrouw 20/170/68 en switch en spelt zeer graag met andere vrouwtje ;) wij zijn beschikbaar voor dominante mannenen en koppels en liefst beide 100% bi . Wij zijn open voor alles wat niet te extreem is , kan ook beetje pervers en kinky en liefst alles bare!Zijn beide volledig gevaccineerd ! ontvangen in antwerpen . Voor info en afsprak alleen via sms !  

Pools onderdanig bi koppel voor dominante mannen en bi koppels !