Zoeken naar ontvangt

Uw zoekactie voor ontvangt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Pleasser 55 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
bottom is dinsdag beschikbaar voor cumdump
Dinsdag 23 april wordt deze bi-bottom tussen 11 en 16 aangeboden als een echte zaadslet. Hij pijpt en slikt graag zaad, maar ontvangt vooral graag in zijn gespoeld kontgaatje een warme lading zaad. Hij ontvangt je naakt, je kleed je uit, hij verlost je van je zaad en je gaat weer weg. Stel jezelf voor samen met je wensen. Geen gezoen of liefkozingen. Breng je graag een vriend mee, geen probleem, dan kunnen jullie hem om beurten van jullie zaad voorzien  
11 dagen
Rudi 56 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
massage gezocht
welke man ontvangt en wil mij een ontspannende massage geven met HE ?  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Ben een singel Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag op zen doggy's geneukt wordt. Graag ontvang ik vandaag gasten die zin hebben om een verzorgd mannenkontje te neuken na een goede pijpbeurt. Zin, stuur je stats zeker door dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Goede poppers zijn ook aanwezig.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
11 dagen
frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
lekker seksen
Goede morgen, ben geile bi man op zoek naar een lekkere geile date. Ben discreet, gbbs, geschoren en gesteld op hygienne. 185/89 voor veel te vinden, een lekkere wederzijdse verwen date. Ik verplaats, ook geil reageer met stats wat je wil en waar je ontvangt. Met meerdere is ook prima. Ik pijp zeer graag , tongen, rimmen, neuken speeltje vingeren alles zonder haast. Lekker van elkaar genieten. Tot straks xxx vertrek vanuit Sluis en kom niet naar de cinema.  
12 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
12 dagen
vader zoon 66 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
vader zoon
wie ontvangt omg kortrijk, ben zestiger voor jonger  
tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Ik top, assplayer 192 89 18x5. Welk slank vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij voor geile ongeremde seks. Sta voor veel open. Reageer met foto en stats anders geen reactie terug. Tot snel.  

Welk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
zoekt geile top(s)
voor deze namiddag zoek ik geile top(s) voor geile namiddag. ben zelf openminded bottom en sta voor veel open, ook trio, plas , etc... maar geen kak of harde pijn. mijn stats 46/180/86/16*4 en sta lekker geil met strak gespoeld kontje. wie heeft zin en ontvangt?  

zoekt geile top(s)
12 dagen
Hot 49 jaar Limburg - Halen
Bot verplaats voor spuiters
Bot 49 187 87 zoekt spuiters wie ontvangt en mag ik leeg maken??geef stats  
12 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Nog mijn volle goesting steeds niet gevonden ...dus ik zoek héél rustig verder. Ongebonden man Top groot en dik geschapen en besneden met dikke blote eikel zoekt een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring, voorkeur: alleenstaande of weduwnaar, afstand graag aannemelijk, jongeren zich te onthouden en géén fin. bedoelingen...bij klik VAST.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10