Zoeken naar oost west

Uw zoekactie voor oost west leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
findingneverland 51 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
... spannende ontmoeting lobby Van Der Valk Oostkamp ...
Hallo dame (alleen of in koppel), ja misschien jij ... word je graag gezien als de mooie sensuele klassevolle dame die je bent en word je ook graag zo verleid door een man ? Droom je wel eens stiekem van iets te gaan drinken in de lobby van een hotel en opgemerkt te worden en je te laten verleiden door een man van rond de 50 ? (blauwe ogen, normaal gebouwd, donker/grijs haar, discreet, hygiënisch, welopgevoed, maar met een ondeugend kantje) Vandaag, (woe 21/02) ben ik aanwezig in de lobby van hotel Van Der Valk in Oostkamp. Indien deze uitdaging jullie prikkelt, stuur gerust een berichtje en dan kunnen we verder afspreken ... Benieuwd of ik jou/jullie zal horen, zien en wie weet ... Enkel voor een klassevol(le) dame/koppel die weet wat ze wil(len). Liefs x Jonathan  
gisteren
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Ik sportieve niet onknappe man zoek dame die eens een sensuele massage wil ondergaan. (luisterend naar jou noden en alle zorgen vergeten en echt genieten).Dit kan eventueel nu vrijdag in regio west en oost Vlaanderen.Leeftijd is niet van belang en voller echt geen probleem.Doorbreek eens de dagelijkse sleur en genieten zou ik zeggen.  
Wouter 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke sexy dame zoekt ontspanning met knappe man?
Knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet, zoekt gelijkgestemde dame, vrijgezel of op zoek naar iets extra. Ik zoek iemand op dezelfde golflengte om op regelmatige basis af te spreken, mooie, spannende momenten te delen zonder elkaar op te eisen. Wie herkent zich hierin en wenst even kennis te maken? Ik kan vlot afspreken, verplaatsen en ontvangen regio West-&Oost Vlaanderen.  
findingneverland 50 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
... spannende ontmoeting lobby Van Der Valk Oostkamp ...
Hallo dame, ja misschien jij ... word je graag gezien als de mooie sensuele klassevolle dame die je bent en word je ook graag zo verleid door een man ? Droom je wel eens stiekem van iets te gaan drinken in de lobby van een hotel en opgemerkt te worden en je te laten verleiden door een man van rond de 50 ? (blauwe ogen, normaal gebouwd, donker/grijs haar, discreet, hygiënisch, welopgevoed, maar met een ondeugend kantje) Donderdag 15/02 avond ben ik vanaf 19h aanwezig in de lobby van hotel Van Der Valk in Oostkamp. Indien deze uitdaging jouw prikkelt, stuur gerust een berichtje en dan kunnen we verder afspreken ... Benieuwd of ik jou zal horen, zien en wie weet ... Enkel voor een klassevolle dame die weet wat ze wil. Liefs x Jonathan  
geert 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Man atletisch en verzorgd zoekt dame.
Verzorgde sportieve man zoekt dame voor aanstaande vrijdag.De dame in kwestie zou ik een massage willen geven om ten volle van te genieten,alle dames komen in aanmerking en ook alle leeftijden!.Dit in de regio west en oost vlaanderen .Interesse ? stuur een berichtje.  
Kris 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sauna?
Wie wil eens overdag met me naar de sauna? Samen naakt zijn, een leuke babbel, een verloren hand,... liefst Oost- of West-Vlaanderen.  

Sauna?
Dominick 55 jaar Limburg - Maaseik
Ondeugend soulmaatje gezocht
Deze eenvoudige, slanke, verzorgde heteroman van 55 van Oost-Limburg zoekt een dame om een mooie vriendschap en FWB mee op te bouwen. Geregeld afspreken om leuke “brave” dingen samen te doen (zwemmen, etentje, wandeling, dagje weg…..), maar ook om van en met elkaar te genieten zonder gedoe. Ben je slank of beetje mollig, hou je van/sta je open voor enkel wij 2, naaktstrand, parenclub, naaktwellness, speeltjes, open lucht, sexy lingerie, normale sex (geen extremen), erocinema en andere (ont)spannende erotische dingen ….. stuur dan gerust een berichtje. Leeftijd is niet belangrijk, maar wel dat je verzorgd, spontaan, vlot in omgang en discreet bent en samen met mij een mooie (ont)spannende vriendschap wil opbouwen met ruimte voor spannende en erotische avonturen. Ik heb geen baard, geen snor, geen tattoos, geen piercings. Ben heel eenvoudig en verzorgd. Draag wel een bril. Is jouw interesse gewekt ? Dan wordt Jouw berichtje “warm” onthaald !  
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Verzorgde sportieve man zoekt rijpere dame.
Welke rijpere dame heeft eens nood aan een massage van ruim een uur, ik ben een niet onknappe man en sportief aangelegd. Een toffe babbel hoort er ook bij en nogmaals je zal intens genieten .Dit kan regio west en oost Vlaanderen.  
10 dagen
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Sportieve verzorgde man zoekt dame.
Sportieve verzorgde man zoekt voor vrijdag 16/02/24 een dame (leeftijd niet van belang en voller geen probleem) .Ik geef je een sensuele massage van ruim een uur en luister naar jou noden . Dit in de regio west en oost Vlaanderen.Spreekt dit je aan ? zend een berichtje.  
11 dagen
Brug/Tor/Oost 33 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Buddy
Wie ben ik? Een dertiger, wonend in Torhout en op zoek naar één meisje/Vrouw die ik kan steunen (mentaal/fysiek/...). Enkel serieus en discreet (verantwoordelijke functie). Graag hoor ik meer van je!  
  1   2   3