Zoeken naar oost west

Uw zoekactie voor oost west leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

mark bi 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
mark bi onderdanig voor jou zelzate oost
ben bi onderdanig en luisterend , welke (kleine) penis kan ik gebruiken op uw gezag , verder sta ik open voor vele dingen , kan enkel verplaatsen te Zelzate oost , tot later ( liefst met foto ) ben deze middag vrij  

mark bi onderdanig voor jou   zelzate oost
Discreet persoon 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welk koppel met sub vrouw wil afspreken ?
Zeer respectvolle hetero man uit de regio centrum Oost Vlaanderen staat open voor een koppel waarvan zij een onderdanige vrouw is en waarvan haar partner haar komt voorstellen. Haar attributen worden ten volle getoond en hetgeen ze is aangeleerd wordt uitgevoerd. Mag onder het voorwendsel zijn van een live voorstelling voor verkoop, auditie of gewoon een vrijblijvende casual performance. Kenwoorden zijn o.a. exhibitonisme, onderdanigheid, posities, toys, bdsm. Ik kijk toe van de sofa of participeer hier en daar indien gevraagd. Zeer discreet. Reacties met inhoud a.u.b.  
Spanker x 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek onderdanige voor spanking te geven
Zoek morgen,maandag,man die zijn kont wil laten rood zetten,oost vlaanderen rond 10h. U draagt slip,u laat mij in en zet u gebukt of sta voorovergebogen benen gespreid voor mij.Uw materiaal om u te spanken ligt klaar. Ben 59 ,verzorgd.Laat snel bericht en licht toe wat je juist wil,rug,billen,vooraan ,kont, licht hard?  
Lilly 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Beginnende sissy zoekt meester(es) voor training
Ik ben een beginnende sissy op zoek naar een meester(es) die mij verder wil begeleiden. Zelf heb ik al een pruik, kledij, anale speeltjes en een kooitje. Mijn stats zijn 38j, 1m83, 70kg. Ik kan enkel verpl regio Noord West- en Oost-Vlaanderen. Graag een duidelijke omschrijving van wat je me kan aanbieden.  

Beginnende sissy zoekt meester(es) voor training
16 dagen
pervje 46 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
pervers
Zoek voor morgenavond een man met volle ballen, volle blaas en volle darmen - ik wil alles van je proeven. Ik verplaats me in oost-vlaanderen. In ruil vervul ik al jouw wensen. 180 73 14  
21 dagen
Meesteres 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Laten domineren
Welke +40 jarige verzorgde niet-rokende man wil zich volledig overgeven en laten domineren. Dit is een wereld dat me al een tijdje fascineert en wil er nu stappen in zetten. Wil jij me helpen om dit te leren en wil je je volledig geven? Ben je uit Oost vlaanderen, kan je ontvangen en of kan je voor een propere degelijke ruimte zorgen? Stuur me dan snel met foto en info!  
26 dagen
Zoek slaafje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil leren
Heyhey, al heel lang heb ik een verborgen interesse in bdsm. Graag wil ik uitzoeken over de rol van meesteres iets voor mij is. Daarom ben ik op zoek naar een man van +45, niet roker is, liefst in Oost Vlaanderen woont en net als ik het wil uitzoeken maar dan als slaafje. Enkel serieuze reacties en als je voldoet aan bovenstaande dingen. Stel jezelf voor in een mooie tekst en voeg er een foto bij. Reacties die niet voldoen aan bovenstaande zaken: gelieve jullie dan echt te onthouden!  
28 dagen
gdc 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pervers dinner
Ik zoek een ruimdenkende discrete persoon waar ik af en toe eens kan langskomen om zijn/haar caviar en champagne te proeven. Ik pas me graag aan naar de setting waarin dit voorstel voor jou werkt. Liefst regio oost-vlaanderen. Ik ben slank, verzorgd en uiteraard 100% gezond en discreet.