Zoeken naar oost

Uw zoekactie voor oost leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bobo 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Vluggertje
Ik rij straks van oostakker naar zulte waar kan ik stoppen voor een ruk en pijp beurt?  
Lekkers 44 jaar Antwerpen - Malle
Ik wil lekkers....
Wie kan er deze namiddag rond 14u30 naar mij, in Oostmalle, komen, op elkaar lekker te pijpen en zich te laten neuken. Zelf ben ik een lekkere bi top van 42j, normaal, sportief gebouwd en goed,en lekker, voorzien. 187-89-19*5. Enkel verzorgde, goed uitziende, normaal, sportief gebouwde personen, koppeltjes lag ook. Geen bierbuiken, forse baarden of beharing.....lekker.  
Max 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie ontvangt?
Ik ben op zoek naar een vaste fuckbuddy die kan ontvangen in West- of Oost-Vlaanderen. Belangrijkste vereisten zijn SOA-vrij, hygienisch, verzorgd en jonger dan 40 zijn. Verder sta ik voor veel open. Mijn stats zijn 165 - 65 - 17. Stuur bij voorkeur ook even een foto mee ;)  

Wie ontvangt?
gisteren
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
Max 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie ontvangt?
Ik ben op zoek naar een vaste fuckbuddy die kan ontvangen in West- of Oost-Vlaanderen. Belangrijkste vereisten zijn hygienisch, verzorgd en jonger dan 40 zijn. Verder sta ik voor veel open. Mijn stats zijn 165 - 65 - 17. Stuur bij voorkeur ook even een foto mee ;)  

Wie ontvangt?
Onderdanig 51 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Is er een nette 60+er die kan ontvangen?
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn.Samen porno kijken, plezier maken, aanraken, masturberen, (veilig) neuken,... Er kan veel, niets moet. Ik ben 52 jaar oud, m78, 82 kg, gladgeschoren en gewassen. Discretie en hygiëne zijn vereist en vereist.Kan niet ontvangen enkel verplaatsen binnen regio Oostkamp +20km. Antwoord met statistieken  
Ronn 61 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Zoek keurder/ masseur
Zoek iemand die me uitkleed betast keurt masseert en rukt. Ik doe niks, niet pijpen tongen of neuken! Assplay met vingertje of vibrator kan ook 61/188/95/14 Oostduinkerke Bad  

Zoek keurder/ masseur
Joe 48 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bi - 48, 188, 80, locking for a real date
Hello, I am bi and I am versa (top and bottom) and I am looking for some nice fun. I can receive in Oostkamp  

Bi - 48, 188, 80, locking for a real date
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opa gezocht voor regelmatig
Ik ben op zoek naar een oudere man die makkelijk kan ontvangen. Minstens 1 keer in de week. Ik zoek voor regelmatig en op lange termijn. Bent u bottom. Pijpt u graag. Rimt u graag. Ik zou graag iets opbouwen als sexbuddy. Graag in oost- Vlaanderen. In de week altijd na 16u af te spreken. Graag een eerlijk antwoord met foto, met wat u zoekt. Ik heb behaarde pik. Hopelijk na lang zoeken nu wel eens een eerlijke reactie. Hopelijk tot snel. Respect en hygiëne zijn voor mij zeer bela gelijk. Eerste maal afspreken zou voor morgen zijn om 17u30 of woensdag om 16u30.  
Biman 52 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek man met jacuzzi of zwembad om te genieten morgen
Wie kan er een bi ontvangen in oost of west vlaanderen? Ga morgen toeren en zoek extra genot  
  1   2   3   4