Zoeken naar oost

Uw zoekactie voor oost leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
L en R 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zaterdagdagavond 13/7
Wie heeft een goed voorstel voor geil plezier met 4, full PR en eventueel ook VV ? Afspraak in club of ero sauna of ??? Wij zijn een FWB koppel, 60+, hygiënisch, respectvol, discreet, doeners, alles bespreekbaar, veel mogelijk, doch geen anaal. Zij is bi en altijd hot, Hij bi-schierig maar zeker geen must. Benieuwd naar jullie voorstel. Wij zijn niet fake en willen ook geen reacties van fakers. Foto's wisselen we enkel uit bij echte wederzijdse interesse. Wij kunnen verplaatsen in West- en Oost-Vlaanderen.  
22 dagen
xanapa 55 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
zaterdagavond
m 53 v 56 uit Oostkamp zoeken koppel v zaterdagavond, v v bellen elkaar, mannen alleen , onnodig te reageren  
23 dagen
Reshock 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar plekjes in openlucht
Nu het mooie weer er eindelijk is, wie kan ons leuke plekken doorgeven in West- en Oost-Vlaanderen waar men seks kan hebben in openlucht. Graag waar we gelijkgezinde koppels kunnen tegenkomen. Het kan gebeuren dat man of vrouw eens alleen is ook... graag hetero of licht bi. Geef gerust enkele plekken door, ik geef gerust de mijne.  
30 dagen
Patrick 65 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Koppel zoekt Koppel
Hallo wij zijn een koppel zestigers uit Oost Vlaanderen wij zoeken een koppel voor vriendschap en meer wij kunnen ontvangen in denderleeuw leeftijd speelt geen rol wel verzorgd zijn grtj p en m