Zoeken naar op*

Uw zoekactie voor op* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
opzoek 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek iemand dat ik mag beffen als revenge
goede middag. onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze iemand pijpt. ik heb haar hierover geconfronteerd, maar zij zegt dat dit iets was voor wij samen waren maar ze kan er geen bewijs voor geven. nu wil ik haar laten voelen hoe het voelt om hier door te gaan en ben ik opzoek naar iemand dat mij wil filmen terwijl ik haar bef. gezien je dit filmt van u perspectief is dit ook geheel anoniem voor u en ga ik dit ook niet online zetten. dit is uiteraard wel zonder enige vorm van seks en is het echt enkel voor het beffen. iemand dat hiervoor openstaat?  
gisteren
Alex 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Ik mis de passie
Hey ik ben alex en ik mis de passie enorm . Ik wil terug kunnen genieten van een intiem moment tussen 2 verlangende personen even jij en ik in een passievol moment samen . Ik heb een zwak voor rijpe en of echt mollige vrouwen en ben dan ook al een tijdje opzoek naar een nieuw vast contact en graag niet te ver uit de buurt . Hygiene discretie en eerlijkheid zijn wel echt een must voor mij . Ben je benieuwd ? Stuur me dan een leuke mail met wat inhoud en dan praten we daar vast en zeker verder . Liefs alex   
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
mathis 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
opzoek naar vrouw om plezier mee te hebben in brugge
woon jij in brugge/assenbroek of heb je een auto en heb je zin wat spicy te doen stuur me gerust een mailtje vergeet er geen foto van jezelf bij ze zetten  

opzoek naar vrouw om plezier mee te hebben in brugge
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
gisteren
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
gisteren
fantasietje 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dame om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen en pijpen. Kinky mag ook, sta voor veel open, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  
Kapitein 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrouw met hoog libido
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Vrouw met  hoog libido
gisteren
Rik 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere kerel zoekt een hete lekkere huisvrouw die tekort komt
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...discretie gevraagd en geb  
gisteren
Bert 33 jaar Limburg - Borgloon
Jou fantasie!
Hallo ik ben Bert 33j van Borgloon 1m77 75kg normaal gebouwd.ik ben langs deze weg op zoek naar een leuke dame waarvan de leeftijd geen rol speelt. Ik wil graag je fantasie waarmaken! Hebben je een fantasie wat je graag wil waarmaken stuur mij een berichtje met je fantasie en we maken hem samen waar. Ik sta zelf voor heel erg veel open dus zijt zeker niet verlegen. Ik kan regelmatig ontvangen of verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10