Zoeken naar op*

Uw zoekactie voor op* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pietje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Liefhebbers van kleine pikjes
Zie jij graag eens een klein pikje, dan laat ik het je graag zien. Wat er verder gebeurt laat ik aan jou over, Niks moet maar sta voor veel open. Jonge bi-ontdekkende mannen, + 65, gay of CD maakt niet uit. Eerlijk en discreet aub.  
Rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Echte bioscoop
Ik ga deze middag om 13u30 in Antwerpen stad naar de cinema, echte bioscoop dus. Ik zou graag eens volgende scenario beleven : we zitten naast elkaar, op een wat afgezonderde plek, tijdens de film openen we onze broek en betasten we elkaar, en rukken. Wie durft dat? Ik zoek verzorgde, jongere man(nen). Een geile man links én rechts van mij zou nog geiler zijn. Wie??  
Man&Vrouw 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Opzoek naar geile man(nen) voor seks
Ik ben opzoek naar man(nen) die graag mijn man willen neuken en mezelf ook genot willen verschaffen. We hebben geprobeerd bij koppels zoeken man, maar daar waren enkel mannen die seks wilden met mij en minder met man. Ik vind het zeer opwindend om mijn man geneukt te zien worden en meer. Anaal en vaginaal verkeer is steeds met condoom. Je kan ontvangen op zaterdagavond en bent verzorgd. Ook voorkeur voor niet rokers! Hopelijk zitten we hier goed? Indien het klikt behoord regelmatig tot de mogelijkheden. Een kinky kantje kan leuk zijn.Graag mails met een degelijke voorstelling. 1 zin en dergelijke verdwijnen uit onze mailbox.  
Cd joke 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Sperma sletje
Ik ben opzoek naar intiem Kale mannen die ik mag pijpen tot ze over me heen spuiten, kan eventueel ook in mijn mond gespoten worden maar voel graag jullie warm zaad op me. Ben eventueel ook wel neukbaar dat is wel altijd safe. Ik kan jullie ontvangen in mijn mobilhome op parking hier in de buurt. Heb je interesse dan mail je stats en foto van je kale lekkere piemel en ik zuig je leeg.  

Sperma sletje
Hotman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijper gezocht
Ik sta gewillig voor je klaar zodat jij uw ding kan doen. Je doet waar je zin in hebt, niks moet. Sta voor veel open, ook voor oudere.  
BottomSletje 36 jaar Antwerpen - Brasschaat
sletje zoekt FWB
Sletje zoekt fwb 35j 1m75 70kg 19cm onderdanig voor opdrachtjes into sloppyBJ toys assplay rolplay lingerie cam (slet) ass2mouth PISS en zo veel meer.. jij max 40j en liefs voor meer. Geen blind dates reacties zonder pic gaan rechtstreeks in de prullenbak :)  
Wim 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek echt contact en/of skypecontact
Hallo, ik ben een bischierige man met weinig ervaring en ik zoek een contact met een man. Zowel een real contact als eventueel ook een Skype contact voor elkaar te bekijken en of opdrachtjes te geven. Ik zou graag morgen voormiddag afspreken met een man …je kan ontvangen en je kleed me uit, waarna je ook jezelf uitkleed. Daarna trek ik je af doe ik je een condoom aan en ga ik op jouw penis zitten. Ik zou graag voor een eerste keer een man in mij voelen dit alles safe… bottoms mogen ook ev reageren want ook dit zou ik eens willen proberen…  

Zoek echt contact en/of skypecontact
Man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil lul pijpen
Ik ben 30j man met baard en snor niet Te groot , en zoek een lekker lul om te aftrekken en zuigen en likken en pijpen tot je klaarkomt . Ballen likken en je kont betasten . Ik sta open om te zoenen met man .. vind het geil idee en lekker . Wie kan me ontvangen in Gent ? Het kan ook buiten op verstopte plek of in de park in donker . Je mag of hoef nie me pijpen . Cardate ook mogelijk . Ben beschiekbaar tot 01:00u snachts . Ben momenteel aan dampooort . Wil je me ontvangen of afspreken , stuur je voorstel en mis foto en we spreken dan aff .. als je niet te ver van me zet .. Tot later ..  
BottomSletje 36 jaar Antwerpen - Brasschaat
Sletje zoekt fwb
35j 1m75 70kg 19cm onderdanig voor opdrachtjes into sloppyBJ toys assplay rolplay lingerie cam (slet) ass2mouth PISS en zo veel meer.. jij max 40j en liefs voor meer. Geen blind dates reacties zonder pic gaan rechtstreeks in de prullenbak :)  

Sletje zoekt fwb
Sandro 35 jaar Brussel (gewest) - Anderlecht
Genieten
Opzoek naar lekker bottom die wil ook genieten,kan enkele ontvangen meer weten via mail.tot zo xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10