Zoeken naar open*

Uw zoekactie voor open* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonasz 31 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welke gast met lekkere cock wil nu langskomen?
Welke gast weet van aanpakken en heeft zin om nu langs te komen? Ik kan discreet ontvangen regio tienen. Mijn kick: deur op kier, ik lig face down ass up klaar. Je komt binnen, haalt je geile pik uit je broek en hoe het dan verder gaat is aan jou om in te vullen! Ben openminded, veel is mogelijk. Ik 31j 1m87 78kg 18x5 geschoren pik. Interesse? Reageer dan nu met een foto & wat info over jezelf. Max 45 jaar!  

Welke gast met lekkere cock wil nu langskomen?
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje ?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje ?
gisteren
beregeile bi 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
biman
deze 64j biman zou graag eens geneukt worden voor de eerste keer zoek een rijpere top die daar voor te vinden is ik kan mij enkel verplaatsen met openbaar vervoer bus trein wie zie het zitten om mij te ontmaagden ben al gevingerd geweest maar wil nu een lul voelen ben 64 m75 71kg kale 17x4 gezond getest geen fakers aub  
gisteren
Bottom sletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt 2 tops
Hallo, Ik ben een geil, gewillig sletje en wil graag een trio meemaken waarbij ik als sletje wordt gebruikt door jullie twee. Neuken met condoom, pijpen zonder. Ik wil op mijn knieën tussen jullie gaan en hard pijpen. Om dan daarna mijn kontje aan te bieden zodat ik tegelijk wordt geneukt terwijl ik de ander pijp. Jullie mogen beiden in mijn mond/over mijn gezicht klaarkomen zodat ik alles lekker kan doorslikken. Ik ontvang in Wilrijk. Verplaats is mogelijk als het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer of niet te ver. Ben 30/176/90 met kort bruin haar en baardje. Leeftijd maakt me niet zoveel uit. Clean, hygiëne en discretie gevraagd en gegeven. Voorkeur voor grote lullen en veel zaad.  
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello!! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
gisteren
Sexmaat 53 jaar Limburg - Alken
Vaste behaarde vent voor vaste FWB
Goede morgen. Welke open oprecht BEHAARDE vent zoekt ook zeker wekelijks. Zelf gay 53 170 72 Gbbs Broske behaard Donkere ogen versa in bed. Groetjes x  
gisteren
Tom 26 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Ochtendseks
Sekslustigen in de buurt van Hoogstraten die een onervaren, bottom behaarde bi van 27 kunnen ontvangen en willen begeleiden in zijn seksualiteitsbeleving (VOOR NU)? Sta voor heel veel open.  
Giel 27 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Pleasure
Verzorgde bi bottom 54 1m82 87 15 5 intiem geschoren hygiënisch en discreet is op zoek naar dominante top . Leeftijd van minder belang wel verzorgd intiem geschoren discreet en hygiënisch. Jij houd ook van neuken gepijpt en gerimmed worden , nudisme , keuren , betasten en speeltjes . Jij hebt de controle en bent de meester . Jij kan eveneens ontvangen of op locatie bioscoop of buiten . Sta open voor alle scenario’s van mild to wild zolang dat jij maar aan je trekken komt . Laat me weten wat je verlangt en een foto helpt ook . Liefst omgeving Eeklo of Gent .  

Pleasure
Zaadgeile studen 21 jaar Antwerpen - Turnhout
Spuiten in een jong mondje?
Ik zou graag vanavond nog zaad slikken. Kan jij (liefst anoniem met muts ofzo op) ergens openbaar afspreken en zin om snel je zaad te legen in een jong mondje? Stuur me dan snel een berichtje en wie weet kom jij straks spuitend klaar tussen men lippen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10