Zoeken naar oude*

Uw zoekactie voor oude* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Zoek pijper
Ben een verzorgde, discrete man 63j - 185 - 85 intiem geschoren 16x4,5. Ik zoek een man , ouderdom heeft geen belang, dat mij wil pijpen. Ik kleed mij uit, loop graag naakt, en laat mij passief pijpen. Ik doe niets, laat mij rustig pijpen, eventueel met porno. Ik ben heel discreet en hygiënisch altijd netjes gewassen. Bij wederzijdse klik graag regelmatig. Ik kan NIET ontvangen maar wel vlot verplaatsen.  
Pieter 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zaaddonoren gezocht
Geile kinky oude man zoekt meerdere viriele mannen om door hem gemolken te worden tot zij leeg zijn. Dus blijft liefst niet bij één keer klaarkomen. Alle sperma wordt opgevangen in kommetje. Eén van hen mag ook mij melken zodat ik mijn kleine bijdrage lever. Achteraf mag/moet één van hen dat kommetje leegdrinken en uitlikken. Geile kerels mogen zich melden. Ten gepaste tijd nodig ik jullie dan uit voor een groepsdonatie.  
alexander 45 jaar Antwerpen - Mol
Daddy voor gewillige boy
Ik ben een 45 jarige man uit Mol centrum. M88 95 kg 17x5... Ben een top die ook graag lullen verwent: rukken, pijpen, deepthroat,edgen, melken,zaad... Ook met kontjes speel ik graag: rimmen langdurig diep en intensief,didofuck stretchen, neuken (optioneel en safe), assplay (enkel gespoelde kontjes). Ik vind het fijn om jou te verwennen en het liefste anoniem. Ik ontvang enkel jonge en slanke boys... Mocht je passief willen zijn en gewoon genieten, dan kan dat dus. Stuur stats, pics en een beetje uitleg van wat je zou willen. Niet ouder, enkel slank.  

Daddy voor gewillige boy
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bischierig
Al een hele tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex om te beginnen. Talloze advertenties later en 3 keer voor een faker voor niets naar een adres te rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy of FWB, zoals dat hier ook wel genoemd wordt , te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Discretie en hygiëne zijn een must Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur me dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen Enkel reacties met stats, en een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) krijgen antwoord Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  

Bischierig
Mick 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Woensdag ochtend oudere gezocht
Ik ben op zoek naar een oudere verzorgde opa die woensdag ochtend voormiddag makkelijk kan ontvangen. Geen fake aub. Ik word graag gepijpt en gerimt. Ik neuk graag. Hygiëne is zeer belangerijk. Geen gepuch maar alles op zijn beloop laten gaan. Zou voor wekelijks zijn bij klik.. graag een eerlijk antwoord met een foto en meer dan 1 zin... hopelijk heb ik nu wel eens wat meer geluk dan alleen maar de fakers die hier zitten.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
gisteren
Heer 28 jaar Antwerpen - Mol
Stoom aflaten
Welke oudere heer wil graag deze jonge heer pijpen? Zelf ben ik onervaren op bi-gebied. Afhankelijk van de sfeer wil ik eventueel ook wel meer uitproberen. Mijn stats 1,9m 90kg 15cm  
37m 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vast contact gezocht
Op zoek naar versa buddy voor leuke openminded adult fun. Vroeger wat dates gehad,eerder als top maar nu op zoek naar versa buddy voor regelmatig leuke avond te beleven en te kijken of versa even fun is. Into pijpen,toys,neuken(safe). Voorkeur slank/normaal, weinig beharing. Ikzelf 1.70/77/15 (foto is wat ouder, rond buik wat uitgezet na te hard te profiteren van het leven :) ) laat reactie achter met wat info over jezelf + pic  

Vast contact gezocht
gisteren
Stijn 21 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Welke oudere man ( 50+ ) wil vanavond nog voor 22:00 gepijpt worden door volslanke jongeman? Foto met uw gerief heeft voorrang x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10