Zoeken naar oudere ook

Uw zoekactie voor oudere ook leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Balls 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ballbusting gezocht
Hallo iedereen, zoals jullie aan de titel kunnen zien ben ik op zoek naar iets heel specifieks, een (liefst oudere ) dame die in mijn ballen wilt trappen. Ik zeg er eerlijk bij dat ik niet veel ervaring heb maar ik weet wel dat mijn pijn tolerantie best hoog ligt( tenminste hoger dan de gemiddelde man). Ben benieuwd of ik een reactie zal krijgen van de juiste persoon :)  
Bi jongen 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Oudere man/meester gezocht
Ik ben een onderdanige , sportieve bi jongen die een oudere dominante Meester/man zoekt . De bedoeling is met wederzijds vertrouwen op regelmatige basis afspreken. Graag zou ik opgeleid worden tot een onderdanig sex slaafje. Verder zou ik graag door u betast en gekeurd worden , u op uw wenken bedienen , pijpen en rimmen , assplay , Wie mailt me een voorstel ? U moet wel kunnen ontvangen. X  

Oudere man/meester gezocht
DominantDad 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Dominante Daddy zoekt Little Girl
Deze Dominante Daddy is op zoek naar jou als little girl. Je bent een (verlegen) meisje dat af en toe verlangt naar aandacht, sturing en discipline. Je bent ondeugend, af en toe een beetje opstandig, plagerig maar ook lief. Je bent serieus op zoek naar een oudere man bij wie je gewoon lekker jezelf kunt zijn, iemand die jou begrijpt en waarbij je veilig kunt voelen. Je bent onderdanig, pleziert en verwend graag en vind het niet erg om af en toe met harde hand gecorrigeerd te worden. Daarnaast zoek je gewoon een vader figuur bij wie je je veilig voelt en bij wie je sexueel kunt experimenteren. Je wil je onderdanigheid verder ontwikkelen. Ben jij dat meisje (18-40 jaar), die al lang hier naar verlangt, stuur me dan een berichtje voor een eerste (online) kennismaking en dan we zien wel wat er van komt.  
Proggy 64 jaar Limburg - HASSELT
Ik zoek een dame die enigszins dominant is
Beste dame, misschien heb je er al ooit van gedroomd om een man te bezitten die jou wilt dienen? Ik ben 63 jaar en ik droom ervan om me te mogen onderwerpen aan een dame zoals jij. Jou gehoorzamen, jou dienen, jou verwennen, ... daar wil ik voor gaan. Het is wel noodzakelijk dat jij mij bij je thuis kunt ontvangen en dat je in de buurt van Hasselt woont. Ik begrijp dat je niet op de eerste en beste advertentie wilt ingaan. Dus contacteer me vrijblijvend en vraag alles wat je over mij wilt weten. Ik toon je ook foto's met mijn gezicht erop. En jouw leeftijd speelt voor mij geen rol. Jonge dame of oudere dame, ik wil er voor jou zijn en ik zal me nederig aan jouw voeten vleien. Contacteer mij aub, al is het maar voor een fijne babbel. Ik ben al zo lang op zoek... (En nog dit: koppels mogen mij ook contacteren). Nederige groeten,  

Ik zoek een dame die enigszins dominant is
SenSuBo 67 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele meid die het fijn vindt bewonderd te worden; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent best knap en slank, tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een heel wat oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
bootlover 54 jaar Antwerpen - Zoersel
dominante, slanke ruiter gezocht
Welke dominante en slanke ruiter wil zijn hoge rijlaarzen laten aflikken door een oudere laarzenknecht en deze africhten tot zijn persoonlijke slaaf? Regio Kempen  
meester 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
chastity slaaf gezocht
Zoek een onderdanige twink die zich voor langere periodes wil laten opsluiten door een oudere man. Liefst iemand die al wat ervaring heeft. Simpele spelregels; jij kiest wanneer je opgesloten wordt, ik beslis wanneer je terug vrij komt. Zolang je opgesloten bent mag ik je gebruiken als mijn persoonlijke sexpop wanneer ik zin heb. Limieten zijn bespreekbaar.  
lustsletje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke oudere dominante man ontvangt
Ik zoek een oudere dominante geile en nog potente man die vlot in de regio kan ontvangen om mij tot zijn gewillig lustsletje op te leiden. Graag voor geregeld en u zou mijn enige meester zijn. Ik mag enkel aan uw genot denken en ben uw gehoorzame dienaar. We spreken vooraf af wat ik niet webs te dien. Ik moet me op bevel uitkleden en laten keuren. Om te tonen dat u de baas bent tuchtigt u mijn billen (lat, zweepje,riem, vliegenmepper ...) tot ze rood zien maar geen striemen. In dien op bevel op de knieën te gaan om u te pijpen en moet gehoorzaam uw zaad slikken. Ik zou ook graag op termijn door mijn meester geneukt worden als u dat wenst. Dat is wel een tijd geleden en u zou het eerst rustig moeten doen maar ik verlang ernaar u ook met gaatje ter wille te zijn en uw zaad daar te ontvangen. U mag ook duidelijk laten blijven dat u geniet door te kreunen, zeker bij het klaarkomen. Graag streng en kordaat zijn. Wie reageert concreet? Discretie verzekerd, geen fakers aub.  

welke oudere dominante man ontvangt
10 dagen
Didier 53 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt oudere dame (65+) voor te beffen en vingeren
Ik ben op zoek naar een oudere dame (65 +) die ik mag beffen en vingeren. Verder geen seksuele handelingen gevraagd. Niveau gevraagd en geboden. Wel zak ik mezelf masturberen. Mag een behaard kutje zijn. Mag ook een dame van een koppel zijn. Eventueel op regelmatige basis. Ik kan zelf niet ontvangen. Kan ook op kamers. Nogmaals niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag duidelijke reacties met liefst meer dan één zijn.  
  1   2   3