Zoeken naar oudere

Uw zoekactie voor oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man, die een beetje stoer en eigenwijs is maar tegelijkertijd ook respectvol en vriendelijk, voor tedere en geile momenten.  

Ik zoek een 45plusser
12 dagen
Zuigsletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en slikken
Is er een (liefst)oudere man uit de streek west-oost vlaanderen die me kan ontvangen voor hem heerlijk af te zuigen, ik zuig je heerlijk tot je mijn mondje vult met je lekker zaad.Meer kan ook ik ben bottom en laat me neuken. Graag reageren met stats en foto.  
13 dagen
Kris 38 jaar Antwerpen - Herentals
bottom zoekt echte top man
Volledig anoniem (ik met blinddoek) mezelf hulpeloos overleveren aan een echte top man en zijn beestig oerinstinct. Hem op en in mij voelen, niet voor een snelle wip of pijpdate maar een uitgebreide avond vol met penetratie seks. Mij door hem laten leiden zoals een oudere man tegenover een jong onervaren naïef meisje. Ik heb geen klagen over het seksleven met mijn vrouw, maar ik merk dat ik acteer. Ook dames van plezier geven mij niet de voldoening die ik zoek. Een ervaren echte top gezocht voor een spannend spel van overgave en dominantie. Ik draag dameskleding maar ben geen geloofwaardige vrouw, het is eerder een extra vorm van spanning en wat vernedering. Stiekem fantaseer ik mij over te leveren aan 2 mannen tegelijk. Ik ben 36, normaal gebouwd, sportief, 1m76, 70kg niet roker, normale mannelijke lichaamsbeharing. Hetero maar toch iets missend in zijn leven. Welke man laat mij kreunen onder zijn gewicht en stevige stoten?  
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man, liefst met baard of snor, die een beetje stoer en eigenwijs is maar tegelijkertijd ook respectvol en vriendelijk, voor tedere en geile momenten.  

Ik zoek een 45plusser
13 dagen
Oudere mature 64 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
te oud voor velen ????
Wel ik hou van mature hete pikken dus mailen mannen ik graai verwen streel ruk masseer betast kneed olie met of zonder enz... alles discreet en volgens afspraak met respect genieten genieten en op het einde mag je schieten!  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
Waar zitten jullie geile dominanten oudere mannen die thuis van jullie zaad verlost willen worden? Ik ben 57 182 82 en onderdanig. Ik kom je gewillig dienen en jouw lusten staan voorop. Mijn mondje en kontje zijn van u, de billen mogen zeker getuchtigd worden om te tonen dat u de baas bent. Wie spreekt snel af en krijgt mij discreet op bezoek om zijn ballen te ledigen?  

waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
13 dagen
Dikke bi bot 42 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Dikke bi bot/versa
Hey ik 42jarige bi in hetero relatie. Zoek oudere discrete man voor leuke dates bij u thuis of op hotel. Ben m62 100kg en 15cm. Voor zeer veel in. Zoek wel discreet en hygiënisch. Hopelijk tot later.  
bob 58 jaar Antwerpen - Wommelgem
hé zoek jong max 25 jaar
zoek jong iemand die eens met oudere man wil mee spelen ik 60/1.70/77 kg 17/5 pik geschoren spelen onder de douche/porno zien enzo in dien je geneukt worden ben ik top (maar moet niet hé) voor deze middag of avond woon alléén dus je zou kunnen blijven slapen zoen dus 25 MAX STATUS bij antwoord  

hé zoek jong max 25 jaar
Kim 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Sletje zoekt oudere man die kan daten (13u30/01u) en verplaatsen naar terneuzen
35jaar, bottem, slank, 1m77, 64kg, onderdanig, donkerblond haar, donkerbruine ogen,… zoek oudere man die kan daten en verplaatsen naar terneuzen, tussen 55-99j, respectvol, die licht dominant is en houdt van lekker te neuken. volslanke mannen ook welkom. sta open voor pzc, nmc, gerimt worden, betast worden, keuring, onderdanig, slaan op billen, gestraft worden, papa/zoon, opdrachten uitvoeren, ... Geen vluggertjes/pijn/plas/bondage/sm/mond kussen  

Sletje zoekt oudere man die kan daten (13u30/01u) en verplaatsen naar terneuzen
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man voor tedere en geile momenten  

Ik zoek een 45plusser
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10