Zoeken naar pas*

Uw zoekactie voor pas* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke stijlvolle man ontvangt me straks?
Ik ben voor vandaag op zoek naar een relaxte date: kennis maken, glaasje drinken en dan actie, dus niet vlug vlug. Ik ben in het begin passiever maar als ik geil ben pijp ik ook graag. Ik hou ervan om gerukt te worden terwijl ik een string draag. Als het goed aanvoelt kan er veel meer inclusief anaal bij mij. Geen fake, geen eindeloze email en rustige opbouw  

Welke stijlvolle man ontvangt me straks?
Pasive 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Hallo
I m looking for a top .. Not more then 45 years  

Hallo
Fre 41 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pijpen
Geile opgestaan! Home alone, zin om te zuigen. Wie zoekt lekkere lange zuigbeurt? Goeie pijper, discreet en verzorgd. Jij blijft gerust passief maar meer kan. Bi.  
marko 45 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Passieve verwenbeurt
Ik zoek een geile, verzorgde man met volle ballen die vandaag nog leeg wil.....jij zorgt voor een propere flieter en ik verwen jou....manueel en/of oraal. Jij blijft volledig passief.  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60 date
ik zeer onbehaard en passief welke senior betast en pijpt graag onbehaarde pik tot einde in regio zoek voor donderdagmorged  

zoek geile pijp senior+60 date
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bepotel mij
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden piemeltje zoekt jonge slanke gast
Welke jonge (-28) slanke gast wil mijn klein dun besneden piemeltje komen klaar pijpen. Ik blijf passief. Ik reageer enkel op reacties met je Stats vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Klein dun besneden piemeltje zoekt jonge slanke gast
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Wie wil leeggezogen worden ?
Wil pijpen deze week , hou van pijpen , je ballen likken en slikken Stel je senario voor Je moet kunnen ontvangen , jij blijft passief en geniet Hygiene en discretie gevraagd ! Bekijk mails in de late namiddag Antwoord mag met foto  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Ben een singel Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag op zen doggy's genomen wordt. Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een potje mannensex elkaar opgeilen tongen pijpen en mijn kontje op zen doggy's een goede neukbeurt geven. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
jurgen 61 jaar Limburg - Overpelt
morgen dinsdag wil ik een senior zijn ballen en pik likken
Morgennamiddag afspreken ,cardate of in natuur.Ik lik je pik en ballen tot je klaarkomt. Jij blijft passief en ik verwen je. Liefst intiem glad en grote ballen vind ik super geil.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10