Zoeken naar per*

Uw zoekactie voor per* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijk genieten
Bij deze zoek ik,48 jarige man 1m77 en 86kg, een persoon die net als ik wil genieten zonder verdere verplichtingen. Een heerlijke date zonder verplichtingen met nodige respect en discretie naar elkaar waar alles mag maar niets moet. Lijkt jouw dit iets en kun jij ontvangen in de regio van Mechelen mag je mij zeker berichtje sturen en spreken we af! Hopelijk tot snel!  

Heerlijk genieten
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vurige zakenman zoekt een leuk vrouwtje voor avond of overdag x
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
Frank 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Face sitting & riding
Welke vrouw wil mijn gezicht wil berijden met haar kutje en kontje en wil zich lekker lang, diep en uitgebreid wil laten likken. Een vrouw die genot zoekt en zich wil ontladen terwijl ze op mijn gezicht zit en ze verwend wordt door mijn mond, lippen en tong. Die haar kutje en kontje stevig op mijn gezicht perst om nog meer te genieten van mijn tong. Of wil je lekker ontspannen achterover liggen terwijl ik tussen je benen lig en je lik? Ik wil je plezier, lust en genot geven. Ik ben 53 jaar, keurig, hygiënisch, goed niveau maar met een kinky kantje. Voorts ben ik slank, groot. Wie wil mijn gezicht lekker berijden of wil ontspannen achterover liggen terwijl ik haar lik?  
Single man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welk lief vrwtje wil een erotische massage beleven, prive en discr bij mij , leeftijd onbelangrijk
Welk lief vrouwtje tot 60 jr, die gerust wat mollig mag zijn, wil wel eens of regelmatig een erotische massage beleven, prive en discreet bij mij thuis. Dit kan zowel overdag als 's avonds. Is met echte massageolie. Zowel voor single als nog gehuwd vrouwtje. Is zonder financiële bedoeling, je daarna douchen kan perfect. Welk vrouwtje heeft zin in zo'n deugdoende massage.  
searching for... 56 jaar Limburg - Leopoldsburg
looking for a deeper connection.
Deze niet doorsnee, zeer respectvolle, sportieve, verzorgde, openminded singel man zoekt een vlotte, slanke, verzorgde dame die samen met mij volop van het leven wil genieten op verschillende vlakken. Uiteraard is seks, passie en erotische spanning belangrijk... maar er moet meer zijn dan dat. Dit mag een FWB+ relatie zijn... maar ik sta ook open voor een diepgaandere relatie indien we verder naar elkaar toegroeien met de tijd. Zoals je wellicht hebt opgemerkt, heb ik heel wat tattoo-art op mijn lichaam staan. Jijzelf hoeft er geen te hebben... maar het mag natuurlijk geen storende factor zijn voor je. Maar het is net mijn eigenheid en levensstijl die me onderscheid van de menigte en boeiend maakt (Voor de juiste persoon).Ben je intussen nog steeds niet afgehaakt en denk je, daar wil ik wel meer over weten? stuur me dan even een leuke mail met wat info over jezelf en wat jij hoopt te vinden. Hopelijk tot snel. XXX  

looking for a deeper connection.
Frederik 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Frederik
Op zoek naar invulling van je sexualiteitsbeleving, maar geen zin in los gescharrel? Check! Respect en eerlijkheid? Check! Hygiëne en discretie? Check! Single? Check! Respect voor elkaars persoonlijke levenssfeer? Check! Naast het sexuele ook graag een leuke babbel? Check! Geen erop en eraf gedoe? Check! Uiterlijk en leeftijd ondergeschikt aan het gevoel en de wil om te genieten en laten genieten? Check! Knuffelen en zoenen? Check! Kwaliteit boven kwantiteit? Check! Luisteren naar elkaars wensen en verlangens? Check! Geen platte of vulgaire toestanden? Check! Ons laten leiden door het moment ipv opgelegde nummertjes? Check! Gezonde nood aan, maar zonder extremen? Check! Liever een open face-to-face babbel dan eindeloos gemail? Check! Een vaste sexbuddy ipv wisselende partners? Check! Kan je op wat hierboven staat ook een vinkje plaatsen, dan lees ik graag je reactie op deze advertentie. Fakers & dames met financiële bedoelingen mogen zich onthouden  
Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
manvan45 45 jaar Antwerpen - Schilde
leuke zondagavond samen?
Ik ben vandaag, zondag 19/05 op hotel in de omgeving van Schilde. Welke vrouw/dame ziet een fijne avond met een verzorgde Vlaamse man van 45 zitten? Ik ken hier niks in de buurt maar hoop toch op een gezellige avond; een hapje en een drankje kan, een wellness of zelfs een clubbezoek. Genoeg mogelijkheden dus; het moet vooral een fijne ervaring voor beiden worden... Wees gerust; ik zoek geen extreme zaken of perversiteiten; daar ben ik te respectabel voor! Tot straks??  
gisteren
kontlikkerMzktV 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
kontlikkerMan zoekt perverse bbw vrouw
man,58j,1m90,105kg zoekt moddervette ranzige bbw slons die graag haar vuile smerige stinkende kont laat uitlikken  
Jan 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Verzorgde en spontane jongeman van 30j.graag maak ik kennis met een deftige da met inhoud. Ikzelf ben een respectvol persoon die houdt van een gezonde levensstijl. Mijn interesses liggen ruim en kan over veel mee babbelen. Ik heb een lichte voorkeur voor volslanke meisjes die weten mij het meeste te prikkelen op fysiek gebied. Hopelijk via deze weg enkele leuke reacties. Niks moet alles kan. Bedoeling is om te kijken of er eerste klik is. Vriendelijke groet.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10