Zoeken naar per*

Uw zoekactie voor per* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie kan me ontvangen deze namiddag
Wie zin voor me te pijpen graag uit de regio ik kan wel niet ontvangen ben verzorgde persoon  
Verlangen 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verlangen
Voel me wat beschaamd dat ik hier dit zoekertje zet... Ben bi en zoek discrete slanke maat voor geregeld safe genieten. Ben zachtaardig, mannelijk maar krijg soms ook wel verlangen naar meer dan soft. Vriendelijk, hou van masseren, elkaar laten genieten, zwemslipje of sportieve, elkaar bewonderen. Ben versa en sta open voor m of koppel. Discreet en safe. Ben eerder gewoon uitziend, wat klassiek. Ben geen Mister Perfect maar een toffe buddy hopelijk voor je of jullie. Ik verplaats. Ook moeite om bi-zijn te ontdekken, mail gerust. Ideaal is als we vooraf wat kunnen online praten zodat we zeker op dezelfde golflengt zitten. Groet!  

Verlangen
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single geen veeldater zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen tot 12u30 enkel hygiënische en verzorgde personen  
Pijpsletje 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpsletje
Hey, Ik verkleed mij heel graag als vrouw, hakken, kousen, jarretels, string, bh, rokje,… Dit is steeds met kledij van mijn vrouw, dus ben ik vrij beperkt. Gezien ze hier niet van op de hoogte is, kan ik ook geen extra spulletjes aanschaffen. Ik zou graag evolueren op termijn naar een echte klasse dame met een sletterig kantje, maar daar zal ik hulp voor moeten inroepen. Ik zoek dus een een geduldige man of koppel, die me kan kneden tot vrouw. Die leuke spullen ter beschikking heeft, zoals hakken, pruiken,…die me helpt met ontharen. Kortom, iemand die van aanpakken weet en die van mij zijn persoonlijke sissy kan maken. Iemand die dus discreet kan ontvangen, overdag tijdens de week. Ben jij die man? Dan krijg je zeggenschap over mijn lichaam en kan ik je persoonlijke sletje worden. Kus Alexia  

Pijpsletje
Geert 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pujpen sexcinema
Wie komt me nu pijpen in de sexcinema aan Schippers? Hygiene vereist  
Pet rus 70 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
alleenstaande nieuwe senior
ik zoek: alleenstaande M, die voor het eerst met zijn kloten/lul wil laten spelen, niets eist, enkel gehoorzaamt, meedoet met pornokijken, naar welness, naar naaktstrand. Slank figuur, graag lange lul en hangkloten, geen mooiprater, geen ervaren gays, 65-.....jaar, perverte kant erbij, met hond is pluspunt.... Gent !!! Komaan twijfelaar, laat je gaan, dit wordt plezier. We zoeken ook de wijven op hé...  
Gar 54 jaar Antwerpen - Kontich
Sexmaatje / FWB gezocht
Ik ben 54/181/83, verzorgd, discreet, balls en brains, en helemaal gezond. Ben al heel lang op zoek naar een vast sexmaatje om regelmatig mee te spelen en mss samen nieuwe dingen te ontdekken. Ik hou van tongen, tepelspel, pijpen, rukken en meer met de juiste persoon. Echter geen extreme dingen. Ben je van de buurt, kan je discreet ontvangen en ben je 35+? Dan ben jij misschien degene die ik zoek. Ik kijk alvast uit naar een aantal leuke contacten. Geen payzever of gefake! Dat is tijdverlies!  
frank 67 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
zkt bi biljart /sexmaat
gelieve te lezen wat er staat, niet reageren als je niet aan de vraag kan voldoen: Ik zk dus iemand uit de buurt!! om met mij in de kelder te biljarten,vrij spel,ik speel +- 2.00moyenne ik ben rustige speler, sporty figuur meer sub lust slet glad bovenlichaam en schaamstreek Jij, liefst bi geh vanaf 50j ook slankl tot volslank geen dikke buiken aub, goed en of dik/lang geschapen, intiem geschoren, met blote eikel in erectie, meer domi, ik pijp graag en wie weet wat nog...geen chem/pops/roker gewoon beschaafd verzorgd persoon. dit voor 1 a ...per week, na 19u of in de dag bij slecht weer...een foto van jouw keu ,;:=)) is geapprecieerd! dus niet reageren als je jonger/bttm of wat dan ook bent die niet aan de vraag kan voldoen, bedankt ! ps fakers hou op aub!  

zkt bi biljart /sexmaat
simon 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp slaafje
ik ben een goeduitziende verzorgde en onderdanige man uit antwerpen , ik zoek een man tot 45 jaar die ik regelmatig kan pijpen , het zou voor vast contact zijn als jij nood hebt voor klaar te komen dan pijp ik jou , ik zoek een enkele persoon ik kan jouw slaafje zijn , zuiderse types welkom.  

pijp slaafje
william 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Softdate met gelijkgestemde: masturberen, kijken, betasten
Hier een verzorgde, getrouwde, zeer discrete vijftiger van goed sociaal niveau, zonder bi-ervaring. Ik zoek een gelijkgestemde voor een veilige softdate waar hygiëne en absolute discretie voorop staan: samen naakt, kijken en doen. Liefst ook iemand in een hetero-relatie die fantaseert over ook iets (veiligs) anders. Geen zwaarlijvige mensen; hogere opleiding is een pluspunt. Omdat het ook op het persoonlijke vlak een beetje mag klikken (en fake uit te sluiten), zou ik na mail graag contact leggen via videochat van Google Meet, zonder direct al te persoonlijke contactgegevens prijs te geven. Als het klikt, kan een volgende stap. Doe geen moeite als je dat niet wil.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10