Zoeken naar per*

Uw zoekactie voor per* leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ron 53 jaar Antwerpen - Kalmthout
Genoeg gefantaseerd.
Je kan tot in eeuwigheid doorgaan met advertenties lezen, opwindende websites bezoeken of prikkelende chats te houden....maar dan zullen je geile fantasieën nooit werkelijkheid worden. Misschien is nu het moment gekomen om de controle helemaal los te laten en je over te geven aan een Meester,. De sensatie eens te voelen hoe het is om machteloos te moeten ondergaan hoe je Meester jou gebruikt. Ben jij in het dagelijkse leven een nette, lieve (getrouwde) dame die er af en toe behoefte aan heeft om haar hoofd helemaal leeg te maken om als slavin een Meester te dienen maar dan zonder al die extreme en perverse dingen? Wordt het dan niet eens tijd om dat in daden om te zetten?  
peter 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
wie speelt op 10 mei rond de middag regio Leuven met ons mee ?
Ik man 54 en vriendin 23 hebben vrijdag 10 mei een kinky afspraakje waarbij ik onderdanig ben aan haar. We staan open om een extra persoon toe te voegen. Zij heeft interesse om onderdanig of dominant te zijn naar een vrouw toe. Ze is ook nieuwsgierig om een crossdresser te domineren Als onderdanige man mag je ook reageren, kans om gekozen te worden is niet groot, maar never say never. succes  
Meester 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Seks, pis en sperma
Welke DAME laat zich gewillig, taboeloos, kinky en extreem pervers onderplassen? We zijn beiden naakt. Ik plas op jouw hoofd, haar, gelaat, borsten, in jouw kut en kont, en ook in de mond, zodat jij die heerlijk warme nectar goed kunt proeven en slikken. Jij draagt GEEN tattoos/piercings/lipstick. Je kut en kont zijn volledig kaalgeschoren en je bent anaal gespoeld. Ik beschik over attributen voor gebuik tijdenss het plassen. Tussen de plasmomenten door ge(mis)bruik ik jou sexueel in AL jouw “openingen”, al dan niet met gebruik van attributen. Je houdt er erg van dat ik op jouw gezicht en in jouw mond “klaarkom” (je slikt!) Ik zoek ENKEL DAMES (GEEN mannen of varianten). Fakers … onthoudt jullie!! Hygiëne, respect, vertrouwen en discretie zijn prioritair. Reacties met foto(‘s) genieten voorrang. Ik ben geen fake. Dit is een eerlijke oproep! Doen dame(s)!  
Maitre 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig en puur natuur gezocht
k ben een ervaren Mr van 60 jaar jong.Ik zoek een jonge vrouw/meisje dat reeds lang fantaseert over het onderdanig zijn en een Mr dienen.Ik zoek iemand puur natuur,geen ideale maten maar wel iemand die ervoor gaat en ernstig is.Ik geef je een volledige opleiding maar alles opbouwend.Ik ga je beschermheer worden en je schouder om op te huilen...Dit gaat over een lange periode.  
Pup 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante vrouw of Meesteres gezocht...
Hallo welke vrouw wil er graag een onderdanige man opleiden tot haar persoonlijk slaafje? Ik heb een voetfetisj en je mag me aan de leiband houden en controleren. Hou ook van andere zaken maar geen extremen en pijnbeleving .. Beschikbaar in de namiddag..  
Cd subje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Meester of meesteres gezocht
Hallo ik ben een zeer onderdanige cd/tv man en zou graag een sm keuring of volledig lichamelijk onderzoek ondergaan. Daarom ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Bij een positieve keuring zou ik ook opgeleid kunnen worden tot jou persoonlijk subje. Heel veel kan met mij. Ik ben zeer onderdanig en zal alles ondergaan wat de meester of meesteres van mij verlangt, geen extremen maar verder sta ik letterlijk en figuurlijk voor alles open. Ook bondage, vernedering, verplichte dresscode,onderzoeken,grote toys,zwepen,electro,....kan tijdens de week overdag verplaatsen en ontvangen. Welke dominant,zusje, meester of meesteres heeft interesse in dit cd/tv subje?  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
cross-dressed slet zoekt
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

cross-dressed slet zoekt
Verlangen 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verlangen
Voel me wat beschaamd dat ik hier dit zoekertje zet... Ben bi en zoek discrete slanke maat voor geregeld safe genieten. Ben zachtaardig, mannelijk maar krijg soms ook wel verlangen naar meer dan soft. Vriendelijk, hou van masseren, elkaar laten genieten, zwemslipje of sportieve, elkaar bewonderen. Ben versa en sta open voor m of koppel. Discreet en safe. Ben eerder gewoon uitziend, wat klassiek. Ben geen Mister Perfect maar een toffe buddy hopelijk voor je of jullie. Ik verplaats. Ook moeite om bi-zijn te ontdekken, mail gerust. Ideaal is als we vooraf wat kunnen online praten zodat we zeker op dezelfde golflengt zitten. Groet!  

Verlangen
Plato00 51 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Electro, E-stim
Ik bied je mijn lichaam aan, tepels, lul, prostaat. Je eigen persoonlijke proefkonijn. Ik ben niet moeders mooiste (grootste). Belangrijk is om vertrouwen op te bouwen en dan is veel mogelijk.  
Cdtop 39 jaar Antwerpen - Brecht
Dominante vrouw gezocht
Hey ik trek al eens graag wat lingerie aan en ik ben opzoek naar een dominante vrouw waar ik mijn grenzen mee kan verleggen een dame die mij gebruikt als haar persoonlijk seks slaafje . Er zal vast wel een dame zijn die zich geroepen voelt om mij dit te geven.  
  1   2   3   4   5   6   7   8