Zoeken naar pijp*

Uw zoekactie voor pijp* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ayri 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Softdate
Hey ik 33j 174cm 65kg sportief lichaam met besneden penis, lekker om te pijpen,ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet  

Softdate
Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Eventueel jou neuken, is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang nu in Hamme. Graag foto meesturen aub.  

soft date vanavond in Hamme
Bart 57 jaar Antwerpen - Zoersel
Iemand zin...
...om elkaar te betasten, voelen, strelen, ontdekken, masseren, zoenen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Ik bi, 57/19/85/19*5. Bottem. Hygiënisch en discreet. Kan ontvangen en verplaatsen. Enkel voor deze avond.  
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Jonge pijper gezocht
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 40 j ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen baard of snor  
gast 39 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Pijpzin
Wie zou graag klaargepijpt worden? Jij blijft passief en geniet. Ik kan nu ontvangen.  
Jens 27 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Pijper gezocht
Hoi. Ik ben op de snelweg richting Brussel ter hoogte van tankstation Drongen. Is er iemand op de weg die zo’n heeft om een goed geschapen mul te zuigen? Ik ben 27 normaal slank gebouwd. Laat maar weten.  
Anon 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Want to suck and taste dick
Wie met stevige lading mag ik leegzuigen nu? Bi gast 40/177/85 lekkere pijpmond. Kan enkel verplaatsen  
JBDC 27 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Knappe sportieve jongen met xl zoekt...
Jou! Ik laat me vanavond in aalst door een oudere man rukken en edgen terwijl ik vastgebonden op een stoel zit. Welke oudere man wil ook langskomen en mag ik pijpen terwijl ik gerukt word of wil mij ook mee rukken. Alles super discreet. Liefst bi of hetero man zoek geen vrouwelijke man.  
Piet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Heb zin om je lekker klaar te bespelen en te pijpen
Ben op zoek - in de wijde regio - naar geile palen om deze met mijn handen en mond te bewerken zodat ik je lekker kan zien spuiten. Kick op exemplaren met mooie eikel die bloot kan. Leeftijd speelt geen rol, gewoon een ferme paal die moet geledigd worden. Jij kan ontvangen vandaag of ergens in jouw wagen op een rustig plekje. Graag reactie met stats eventueel een foto van het speelgoed. Uiteraard is op en top hygiëne vanzelfsprekend ( geen geurtjes of slechte smaken aub )  
Bjorn 40 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Vannacht in camper
Ik sta vannacht met een camper beetje afgelegen. Zoek voor vannacht oude man die me komt pijpen en likken. Ik kan naakt opendoen, kan in camper of eventueel in verlaten café! Zeg maar hoe en waar ik moet liggen of zitten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10