Zoeken naar pijpen

Uw zoekactie voor pijpen leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Maagd 24 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Maagd zoekt leuk (bi)koppel
Hey, ik ben een gast van 23 jaar. 1m95 en mollig, normaal geschapen. Ik zoek een koppeltje dat me veel laat bijleren, en begrip heeft voor het feit dat ik onervaren ben. Ik ben zeer benieuwd naar beffen. Ik ben ook bischierig, dus ben benieuwd naar pijpen en geneukt worden, maar hoeft zeker niet. Discretie en hygiëne worden verzekerd en gevraagd. De leeftijd maakt me minder uit, ik wil gewoon bijleren! Hopelijk spreekt mijn advertentie jullie aan en hoor ik iets van jullie! Geile groetjes  
15 dagen
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen en pijpen. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
16 dagen
Nieuwsgierig 53 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Nieuwsgierig
Welke koppel wil bi curieuze man helpen zijn eerste maal te overleven. Pijpen en gepijpt worden, neuken en geneukt worden. Vrouw mag meedoen.  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt koppel om regelmatig mee af te spreken. Hou van strelen, masseren, rukken, beffen en pijpen. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alle in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  

regelmatig afspreken
maxim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
cuckold of trio?? mail me ;)
De dame is slank of sportief en ook de man wil graag afspreken met een mooie sportieve en leuke jongen? Leeftijd tot 55j. Onderaan netjes geschoren, ben niet roker, hygiënisch, respectvol en bi. pijpen kan. Vast contact zeker mogelijk. regio Gent en deelgemeenten....(discreet absoluut!) geen fake. Mail me om verder af te spreken. Durf :) Mail me en geniet :) Enkel overdag, jullie ontvangen of op kamer.  

cuckold of trio?? mail me ;)
18 dagen
Max 50 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Koppel gezocht die wilt genieten
Hallo, een vrouw beffen en een man pijpen is ok. Maar nu eens een stap verder. Ik zoek een koppel die ik eens kan of mag komen oraal verwennen.wat er verder gebeurd is bespreekbaar. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
18 dagen
Bischierig 40 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welk koppel geeft me deze ervaring?
Hallo, Ben een leuke slanke en spontane man. Droom er al een tijdje van om samen met een vrouw een man te pijpen en indien de man niet te groot geschapen is mag hij me ook proberen te neuken. Dit zou mijn ontmaagding betekenen. Welk koppel uit de omgeving Eindhoven, Valkenswaard, Lommel zou me met deze ervaring(en) willen helpen? Stuur me een mailtje en wie weet zien we elkaar snel.  
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Bestaan er nog echte swingers
Hallo Via deze weg zoek ik (slanke gast van 44 1.80m 70kg 20cm geschoren en heeeeel netjes ) een leuk koppel of vke die ook op zoek is naar spanning en fun. Ik ben voor heel veel te vinden ( ben soft bi , rukken en pijpen maar absoluut geen must) wat spanning in sauna , clubke , car , buiten , kamer of gewoon bij jullie thuis . Ikzelf kan helaas niet ontvangen . Laat gerust iets weten aub , ik verplaats mij heel makkelijk en kan mij makkelijk vrijmaken . Sms en whatsapp kan ook altijd na interesse en mailtje Grtjs Marc  

Bestaan er nog echte swingers
Bart 42 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Bi koppel gezocht
Graag had ik een bi koppel ontmoet voor een leuke date.Heel veel is bespreekbaar met respect , buiten kussen met de man.Zelf fantaseer ik om de vrouw te verwennen en zelf wil ik wel geneukt worden door de man man terwijl de vrouw mij verwend. Pijpen doe ik graag indien de hygiëne ok is! Welk koppel wil helpen mijn fantasie waar te maken? Groetjes  

Bi koppel gezocht
19 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie wil deze onderdanige man woensdag voorm ontvangen
Hoi, ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk voor morgenvoormiddag. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8