Zoeken naar plekje

Uw zoekactie voor plekje leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
24 dagen
Mister 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Steriele spuiter voor puur genot
Deze gesteriliseerde maar potente gezonde man is beschikbaar voor hygienische vruchtbare dame die geniet van veel sperma zonder zaad.Beffen en zuigen als opwarming. Vinger massage aan dat genotsplekje als tussenstuk. Diepe krachtige stoten als sluitstuk. Volspuiten aan de finisch. 1 date of langere vriendschap. Opgelet kan verslavend zijn  
Verwenner 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Maatje meer
Ik heb een zwak voor dames met een maatje meer. Zijn hier toevallig vrouwen met wat pak aan die zijn hebben om uitvoerig verwend te worden. Een uitgebreide massage, waarbij ik echt mijn tijd neem. Deze laten overvloeien naar een ero-massage, waarbij ik dan zachtjes de binnenkant van je dijen kus, om uiteindelijk je intiemste plekje te likken. Heb je zin om te genieten tot je klaarkomt? Dan kan ik je daarbij helpen. Leeftijd maakt niet uit, hygiëne en een verzorgd voorkomen wel. Zelf ben ik hoger opgeleid, niet roker, slank gebouwd, intiem getrimd en normaal geschapen. In bijlage alvast een voorsmaakje.  

Maatje meer
  1   2   3