Zoeken naar plezier

Uw zoekactie voor plezier leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Lullenzot 53 jaar Antwerpen - Lier
Kleine, onbesneden piemeltjes gezocht voor vrijdag
Ik zoek voor vrijdagmiddag iemand met een klein, onbesneden piemeltje die mij het plezier gunt om er langdurig mee te spelen. Mag ook erectieproblemen hebben hoor, als het maar klein en fijn is, ik ben er zot van. De mijne is ook niet groot maar in zoek echt klein. Liefst kaal geschoren of als je wil scheer ik hem voor je kaal. Mag ook trav, trans, cd zijn. Antwoord met stats en foto van piemeltje.  
29 dagen
Stef 35 jaar Noord-Brabant - Baarle-Nassau
Gezocht: leuke sportieve/normaal gebouwde man voor regelmatig!
Hey leuke man,ik zal mezelf even kort voorstellen. Ben 35 jaar vrij groot normaal gebouwd en bi...maar met dat bi kantje ooit weinig gedaan.zelf kom ik uit Hoogstraten en zou liefst net over de grens een leuke man ontmoeten die ervoor open staat om eventueel regelmatig is af te spreken als één van ons beide een geil momentje heeft. Lijkt me super. Gewoon ongedwongen,mag ook hetero man zijn die bvb regelmatig is een blowjob wil ofzo...of stel gewoon uw fantasie voor en misschien kunnen we die samen waar maken! Als je jezelf aangesproken voelt mail me gewoon met een woordje uitleg over jezelf en kunnen we zien wat er mogelijk is! Goetjes van een gewone jongeman opzoek naar wat discreet plezier!!  
30 dagen
Daddy 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Daddy zoekt twink
Welke jonge kerel wil fun met daddy? Mag ook een dertiger zijn. De bedoeling is om samen discreet plezier te beleven. Je hoeft niet noodzakelijk van kort in de buurt te zijn. Geen crosdress.  
loopse teef 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
straathond van goede komaf is op zoek naar een baasje voor vele uren spelplezier. Deze hond wil streng opgeleid worden en alles doen om zijn baasje te plezieren. de teef likt graag de ballen van haar baasje en neemt zijn pik helemaal tot diep in haar keel. Ze stopt met volle toewijding haar tong diep in het gaatje van haar baasje en likt alles netjes schoon. Het zaad en de pis van haar baasje zijn een ware traktatie voor haar en ze begint te kwispelen bij het idee door haar baasje taboeloos vernederd en misbruikt te worden. Dit teefje is extreem onderdanig en tot alles bereid  

aanhankelijke straathond op zoek naar een streng baasje
  1   2   3   4   5   6   7