Zoeken naar poesje

Uw zoekactie voor poesje leverde 34 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rudy 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge
poesje stoei van een ervaren hand
je verlangt naar genieten met een heel verzorgde en ervaren man ? Eindelijk erna eens voldaan kunnen tot rust komen en verlangen naar het genot ? Rustig samen bespreken we jou fantasie en dan gaan we los.  
Beffertje 41 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Poesje lik
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Ik doe je kreunen van genot. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen.  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Dame gezocht, liefst 45+, om ..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, lichaamsbouw niet van belang, die graag eens haar borsten wil laten betasten en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet... Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
11 dagen
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Eenzaam in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, gezonde, aantrekkelijke, positief ingestelde man in een seksloze relatie. Voel me dikwijls eenzaam, verlaten en onbegrepen. Hou enorm van goede seks (geen extremiteiten), maar mijn partner is aseksueel en dit is al jaren zo. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Hou van een lang voorspel, kussen, strelen, massage... ben gestereliseerd en geil. Hou van een behaard poesje, maar is geen must. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Hoop langs deze weg één vaste vriendin te vinden.  
11 dagen
Dirk 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vingeren
Op zoek naar een vrouw wiens poesje ik mag masseren en vingeren. Ik laat je genieten van mijn zachte handen en lange vingers tot je klaarkomt. Iemand zin in deze verwenning?  
12 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Verslaafd aan beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf. Ik ben zeer verzorgd1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
13 dagen
Seppe 30 jaar Antwerpen - Balen
welke pretslet moet nog eens volgespoten worden?
Ik zoek een heet poesje dat eens goed volgespoten moet worden. Je houdt van een paar vreemde handen die je lichaam afgaan om dan vervolgens de lul van een totaal onbekende man diep in je te voelen glijden. Je poesje wordt weer helemaal gesmeerd met een goede lading zaad.  
13 dagen
Superbeffer 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
14 dagen
Wim 37 jaar Antwerpen - Herentals
Koningin gezocht
Hallo, ik ben Wim, een succesvolle ondernemer, welstellend en vrijgezel, zacht en lief en Ik zoek een dame die zich koningin voelt.ik vind het fantastisch jou te verwennen, vooral oraal, en ik kick op een volgespoten poesje. Ik ben heel goed likken en zoek iemand die geen bang heeft haar gebruikte poesje te laten proper likken en verwennen. Dit kan eenmalig of regelmatig, en ik sta zeer zeker open voor een vaste relatie waarin we samen clubs bezoeken, swingen, of thuis vaste man(nen) hebben die je komen neuken waarna ik je proper lik en verder lekker doorbef. Ik ben ook goed in de daad zelf, en wil je in elk geval behandelen als mn koningin, want je bent echt een diamant. Vraag gerust alles wat je wil weten, dit is een eerlijke advertentie. Discretie gevraagd en gewenst. Hopelijk laat je snel iets weten! Lieve groetjes en likjes, Wim  
16 dagen
Tongetje 41 jaar Antwerpen - Essen
Fris poesje
Ik zoek een jong fris poesje om lekker te likken. Ik wil je horen kreunen van genot tot je lekker komt en ik je sapjes kan proeven. Jij springt gewoon ff binnen op te genieten.  
  1   2   3   4