Zoeken naar positief

Uw zoekactie voor positief leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Had graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand om bij klik eens meer dan 1 keer mee af te spreken. Heb hiernaast al even een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Mocht dit mogelijk zijn zou het echt super zijn. Voor de rest sta ik wel open om nieuwe dingen te proberen, hier met elkaar over bezig te zijn. En te zien wat er kan samen om het gezellig en spannend te maken.  

Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Fantasieën en ontdekken nieuwe en spannende dingen
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en blauw/grijze ogen. Heb al even 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Eens een vrouw zien squirten is wel een fantasie die ik al even zoek. Wil daarom graag iemand leren kennen die hier ervaring mee heeft en die het eens wil doen voor mij. Daarnaast is klik en respect ook wel iets belangrijk voor mij. Hiernaast zou het leuk zijn iemand tegen te komen om samen nieuwe en spannende dingen te doen. Dit kunnen we gerust allemaal bespreken.  

Fantasieën en ontdekken nieuwe en spannende dingen
11 dagen
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Man zoekt vrouw
XHallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Uitkomen fantasie of fantasieën
Ben een lieve en rustige man die positief in het leven staat. Heb al geruime tijd een fantasie om ooit eens een vrouw in het echt te zien squirten. Vind dit wel iets opwindends en wil daar graag wat meer over bijleren. Zoek daarvoor een vrouw die weet dat ze het kan en die het eens wil doen voor mij. Zou ook leuk zijn mocht je er mij wat over bijleren. Heb hiernaast nog 2 andere fantasieën. Ultieme zou zijn deze 3 fantasieën tegelijk te zien uitkomen. Indien er vragen zijn of je eens wil kennis maken is dit zeker mogelijk.  

Uitkomen fantasie of fantasieën
14 dagen
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt vrouw
Hallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. GroetjesX  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Vrouw voor leuke date of dates
Wil eens een vrouw ontmoeten die haar af en toe alleen voelt en soms ook op zoek is naar iemand om samen mee te genieten. Dit op een goeie manier, alles met respect en hygiënisch. Vind het wel belangrijk dat er een bepaalde klik is en dat je weet van elkaar waar die van geniet. Ben zelf een lieve man die positief in het leven staat. Iemand leuk ontmoeten zoek ik zeker nog.  

Vrouw voor leuke date of dates
17 dagen
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Man zoekt vrouw
ZHallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
18 dagen
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Eenzaam in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, gezonde, aantrekkelijke, viriele, positief ingestelde man in een seksloze relatie. Voel me dikwijls eenzaam, verlaten en niet begrepen. Hou enorm van goede seks met uitgebreid voorspel maar mijn partner is aseksueel en dit is al jaren zo. Door medeweten van mijn partner mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Heb niet zoveel ervaring want ik heb maar weinig bedpartners gehad in mijn leven. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, date eventueel fantasieën
Ik had graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is zodat je er meer van geniet. Daarnaast is respect en hygiëne ook zeker iets wat ik belangrijk vind. Ben zelf een lieve man die positief in het leven staat, juist een toffe vrouw ontbreekt nog. Heb hiernaast ook nog 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen. Daar eens over sturen en bekijken wat er kan is zeker iets wat kan. Ze eens alledrie tegelijk zien uitkomen zou echt super zijn.  

Kennismaking, date eventueel fantasieën
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking eventueel vast contact, fantasieën
Wat zoek ik is een leuke vrouw die het ziet zitten om eerst even kennis te maken met elkaar. Vind het belangrijk dat er een klik is zodat je allebei kan genieten van elkaar. Vind respect en hygiëne ook belangrijk bij een date. Ben zelf een lieve en rustige man die positief in het leven staat. Heb hiernaast nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou super zijn hier eens een vrouw voor te ontmoeten die mij hiermee kan helpen. De fantasieën zijn zeker niet het belangrijkste dat ik zoek. Is meer als extra.  

Kennismaking eventueel vast contact, fantasieën
  1   2   3