Zoeken naar proeven

Uw zoekactie voor proeven leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Experimenteren 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero wil experimenteren van soft tot kinky pervers
2 dagen heb ik de tijd om als hetero te experimenteren met alle voorstellen . Ik zie graag een man voor of boven mij rukken .ik wil je pik likken aanraken ruiken proeven zuigen soft of ik als onderdanig oraalslaafje..verplicht worden vind ik extra kick sperma plas...ik lik ook graag kontje in alle standjes of wie komt met zijn lekkere reet op mijn face zitten zodat ik goed diep kan uitlikken . Cardate of outdoor op jou werk of gewaagde plaats .meerdere mannen ook geil of een sexy trav .wil je liever mij pijpen en mijn kontje likken ? Kinky en pervers ook mogelijk. Anoniem of gloryhole. Of wat meer extreem ongewassen dirty vernedering. Kan ontvangen of verplaatsen. 2 dagen 24/24 doe maar voorstel. Cumdump  
Sex lover 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vroege vogelen
Rond 7 uur rij ik van Gent naar Waregem. Waar kan ik stoppen om een propere pik te proeven en of mijn lekker kontje te laten neuken? Ik kan pas vanaf 7 uur antwoorden.  

Vroege vogelen
10 dagen
Cardatelover 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cardate vanavond
Wie komt met zijn auto tot bij mij en stap ik in ? Man of trav . Bij wie mag ik kijken hoe je met jezelf speelt ? Een handje helpen ? Mijn tong over je eikel ,pik ,ballen ,kontje wat in mijn mond nemen zuigen slikken of ben je graag wat dominant en wil je mij dwingen? . Of pijp je liever mij ? Of heb je zelf een geil scenario? Deze hetero wil een pik voelen ruiken proeven.  
10 dagen
Tonger 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Genieten van elkaars sapjes
Hou je ook van lekker nat tongzoenen met overvloed aan speeksel? Elkaar wederzijds pijpen, voorvocht proeven, klaarkomen in de mond en met het sperma in de mond tongzoenen. Meer kan, sta voor veel open.  
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
gangbang voor vandaag en weekend
wie er zin in heeft is welkom ,ben bottem in lingerie en sta voor alles open ,pijpen ,slikken geneukt worden ,poppers en meer .Kan vrij ontvangen ,liefst meerderen ,graag slank en -85kg ,heb je andere wensen ,laat maar horen ,reactie met stats en foto is antwoord,heb zin in veel zaad te proeven ,57-172-70-16-onbehaard,travje of koppel eveneens welkom  

gangbang voor vandaag en weekend
Bram 24 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wil zo veel mogelijk mannen pijpen.
Dag heren, op deze vrije dag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  

Jong sletje wil zo veel mogelijk mannen pijpen.
10 dagen
gie 52 jaar Antwerpen - Mol
bischierig proeven spelen zuigen spuiten
Iemand geil in de buurt van deze geile kempenaar? Ik kom je van je volle ballen afhelpen mits je gezond proper en discreet bent. Ik verplaats me graag voor een lekkere pijplul naar Mol retie dessel arendonk geel lommel Stuur maar as je geil staat en lekker wil gepijpt worden…  
12 dagen
Speleman 55 jaar Antwerpen - Edegem
Speleman
Ik heb er nog eens zin in ! Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens van lekkere mannensex heb kunnen genieten . Een harde pik voelen en proeven . Ik kijk ernaar uit. Geen gefake aub !  
12 dagen
Thor 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Eerst seks ervaring gezocht met een jongen .
Beste jongens, Ik ben Thor 22 jaar, Morgen, woensdagnamiddag zou ik graag eens mijn eerste Bi ervaring willen beleven. Naar zeer lang te hebben getwijfeld,ben ik er echt klaar voor . Mijn eenig ervaring in seks is zoals iedere jongen , veel met zichzelf bezig zijn (mastruberen) en op mijn 19de eens met een meisje wat gespeeld maar nog niet geneukt . Dus ik zoek een jongen zeker niet ouder dan 24 jaar, Om samen met mij te ontdekken en te proeven van lekker seks met het zelfde geslacht . Ik kan enkel morgen ontvangen op mijn kot in Leuven. Voor de veiligheid en de eerlijkheid vraag ik wel jullie leeftijd en je ervaring bij het antwoordt te melden . Nee ik zoek niet een jongen met een grote penis niemand is gelijk . De mijne is ook maar 16x3. Dus denk goed na voor je stuurt . Anders staat de prullenbak open .  
13 dagen
Zaadslikker 56 jaar Antwerpen - Brasschaat
locaties om meerdere pikken leeg te zuigen
Waar zijn de beste locaties om pikken leeg te zuigen en zaad te slikken. Sex cinema's, bossen, parkings, ...? Iemands tips. Ook graag druk bezochte plaatsen zodat ik mij niet moet verplaatsen voor 1 portie maar meerdere porties zaad mag slikken. Ik wil ook komen kijken naar mannen die elkaar neuken als ik op het eind alle 2 hun zaad krijg, of een groepje rukkers die dan 1 voor 1 hun zaad in mijn mondje spuiten. Iemand die kan ontvangen in de buurt van Brasschaat en veel dik zaad spuit mag ook reageren, ben al lang op zoek naar een veelspuiter maar tot op heden nog niet gevonden. Ook jong zaad is welkom, heb nog niet de kans gehad om dat te mogen proeven. Gewoon suck, swallow and go is goed voor mij.  
  1   2   3   4