Zoeken naar professionele

Uw zoekactie voor professionele leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patient 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
leegmaken van mijn prostaat als medische behandeling
Ik ben op zoek naar een hoogopgeleide vrouw die op regelmatige basis als behandeling mijn prostaat leegmaakt via een niet-seksuele sessie. Jij blijft dus professioneel (aangekleed, geen seks, ik raak je niet aan) en doet dit (bij voorkeur) op een professionele plek (bv tandartspraktijk, dokterskabinet, werkruimte psycholoog, schoonheidspecialist, kinesist, ..) eventueel met mondmasker of bijpassende outfit. Ik blijf bovenaan ook aangekleed. Wat is je tarief voor een sessie van 30 of 60 min? Praktisch: om de prostaat leeg te maken is het de bedoeling dat hij wordt gemasseerd via de anus met jouw vinger waarvoor je een handschoen aanhebt. Door de massage zal deze extra zwellen en zich vullen met vocht. Daarnaast stimuleer je soms de eikel. Dus regelmatig wordt de voorhuid naar achter getrokken en gehouden en zal de eikel en de rand errond worden gemasseerd. Wanneer de ejaculatie nadert, duw je de prostaat leeg (eventueel geen enkele andere stimulatie meer) en spuit ik in een potje.  

leegmaken van mijn prostaat als medische behandeling
25 dagen
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile spontane vrouw gezocht die kan verplaatsen naar Aalst donderdag overdag of avond/nacht
Hoi, voor donderdag 11/04 ben ik op zoek naar een leuke geile Open-minded vrouw die kan verplaatsen naar Aalst. Dit kan zowel donderdag overdag als donderdagavond of nacht. Ik zoek een vrouw die wil genieten en heerlijk wil verwend worden en er dus ook voor betaald wil krijgen liefst geen professionele. Ikzelf ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd en regio en ook foto. Alsook extra info over wat kan en niet en uiteraard ook extra info over jou prijzen. 200% no fake en real en discreet hier, idem gevraagd  
29 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik jou ook zal aanbieden aan anderen. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. Dan bouwen we het zeer rustig op. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen...stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe hoertje worden ?  
31 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik je ook zal aanbieden aan anderen onder mijn toezicht. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. We zullen het dan rustig opbouwen. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels, nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wil mijn persoonlijk luxe hoertje worden ?  
  1   2